Følgere

søndag 26. februar 2012

For første gang...

Så går vår vinterferie unektelig mot en slutt, men hvilken ferie det har vært. Deilig sol en hel uke, og med temperaturer som minner sterkt om påske. Fordi vi er så heldige å ha familie som bor på Lillehammer kunne vi reise dit på hyggelig besøk, og jammen ble det ikke en skitur på fjellet også - vår første.

Ungene har blitt så store at det er hyggelig å gå lengre skiturer. Med kvikk-lunsj og nøtter i sekken er det ingen sak å ta seg frem. Riktignok ble det mange oppoverbakker i motvind i starten, og det gikk hardt utover kvikk-lunsj lageret, men så var vi der!

På fjellet, som lå badet i deilig sol. Vi fikk solen i ansiktet og vinden i ryggen, og da kan man ikke ha det stort bedre. Ungene var store smil. Utrolig vakkert er det når man kommer seg litt opp i høyden og får så vakkert utsyn. Vi siktet ikke mot noen topp, men vandret en sløyfe rundt et vannn ikke så langt fra Nordseter.

Dette er en tur vi helt klart vil gjenta :-) Kanskje vi kommer oss helt til Pellestova neste gang.Dersom du vil leke i snøen kan du finne inspirasjon herI dag skinner solen igjen fra en deilig og blå himmel - veldig deilig, og i følge yr.no skal det fortsette i mange dager til - snart blir det vår!

Husk at det skal lite til for å skape et lykkelig liv.Marcus Aurelius

Takk for at du tittet inn til meg - håper solen skinner hos deg også! Ønsker deg en god start på uka.

Klem Hilde


5 kommentarer:

 1. Hei!
  Så deilig dette så ute, og en herlig opplevelse for både barn og voksne! En tur å tenke tilbake på! Han en fortsatt fin søndag!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 2. Ser ut som dere har hatt en super vinterferie :) Så deilig!

  SvarSlett
 3. Det så riktig herlig ut!!! Deilig sol og snø... Se gjerne innom meg som er ny blogger ;)) Anita

  SvarSlett
 4. Ser ut som dere har hatt det like herlig som oss!! Bålpanna er helt topp, vi bruker den nesten hver gang vi er på hytta!! Har planer om å kjøpe en slgs takke til den også, sånn at vi feks kan steke lapper.
  Klem og fin uke til deg♥

  SvarSlett
 5. Så deilig dette så ut! Tur med familien i nydelig vær -kunne det blitt bedre?!

  Ønsker deg en flott dag!

  Klem Jeanette

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails