Følgere

mandag 28. september 2009

Første frostnatt...


Så har den først frostnatten kommet– heldigvis ble alle mine overvintrende potteplanter flyttet inn sent i går kveld – håpe alle som fikk frost fikk inn sine skatter!

I helgen var vi på hytta, og da fikk jeg knipset siste rest av sommeren…En deilig markjordbær med vidunderlig smak fant jeg også – rart hvor glad man kan bli for et slikt lite bær, og når den smaken brer seg i munnen så popper minner fra barndommen opp, om jordbær vi plukket på vei til stranda – et knep min mor og tante brukte for å få oss ungene til å gå veien – det var et lite stykke, men vi var der hele dagen, og koste oss med medbrakt mat – husker godt den blå kjølebaggen overstrødd med fargeglade blomster. Favorittpålegget var svartpølse som glinset i solen eller kaviar på tube…

Lekte meg med macro -linse og stativ denne gangen – mor krabbet rundt ute på jordet med et grønt liggeunderlag som blafret i vinden – det blåste realt, så macro fotografering var ikke optimalt, men har man bestemt seg, så har man, og noen blink ble det – heldigvis… Gleder meg til neste tur, men nå er der kuldegrader….


7 kommentarer:

 1. Så fine foton, vil også ha et nytt kamera, pokketkameran er liksom ikke godt nokk lenger har jeg merkt :) Enig i at markjorbær er en drøm, har hagen full, ljuvlige minnen fra barndom..

  SvarSlett
 2. Nydelig bilder , likyte godt de av Riddersporen -ikke lett å ta bilder av hvite blomster,men det klarte du bra!Har du frø av den etterhvert så .... :-)))

  SvarSlett
 3. Åhh...så vacker bild av Riddarsporren och macrobilden på smultronet fin-fin!
  Nu har vi varit skonade från frosten hittills men nu är det nog slut på den varma sköna hösten och kyliga höstvindar blåser här hos mig just nu.
  Må gott! /Bea

  SvarSlett
 4. Mye fint enda hos deg:)Macrolinse har jeg også lyst på. Er nok moro:)

  Her har det ikke vært frost enda, men derimot slaps og nysnø i fjellene...

  SvarSlett
 5. Nydlige bilder.
  Jeg fikk kjempeklump i halsen av barndoms minnene,jeg så det levende for meg.
  Stor klem.

  SvarSlett
 6. Før jeg legger meg.må jeg bare si; du er RÅ med kamera!!!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails