Følgere

tirsdag 19. januar 2010

tet a tet...

I mangel på perleblomster som jeg gjerne skulle ha kjøpt, ble denne lille tet a tet med hjem ifra Ikea på lørdag. Nå har den sprunget ut og sprer litt vårlig glede i stua...
Sitat: Mødre er som fine samleobjekter-
ettersom tiden går,
stiger de i verdi.
(ukjent)Disse gamle tresleivene er fra min bestemor - hun brukte de hver dag når hun laget middag, og jeg kan fremdeles huske at de stod i grytene når søndagsmiddagen ble laget, og vi var på besøk.. Synes de er så fine, og de ligger til pynt i en hylle... Akkurat her ligger de på en duk jeg har heklet, men det er bare for at de skal komme mer til sin rett...

Spiren er en forunderlig ting! Så bristeferdig av så mye skjønnhet!

I dag er far og to av barna på premie langrenn, og jeg er hjemme med ei snuppe. Vi har laget - eller er i ferd med å lage kanel snurrer, så når de tre andre kommer hjem blir det boller og varm sjokolade - litt luksus i hverdagen må man ha av og til synes nå jeg!


Ha en fortsatt god uke, og tusen takk for at du kommer innom! Blir veldig glad for kommentarene dere legger igjen, og jeg kommer gjerne på besøk til dere!
Hilde12 kommentarer:

 1. nydelit tet a tet.kjennes deilig med litt vår nå,deilige sleiver du har,gir en god følelse når det er etter noen kjære.ååå kanel snurrer på en vanlig tirsdag...det er livet det..
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Vilka fina och väl använda träslevar. Mmm, vad gott med nybakade kanelbullar. Vi åt också bullar i dag, men inte nybakade. Kram Stina

  SvarSlett
 3. Fantastiske sånne sleiver. Min mor har også sånne, sikkert fra min mormor.
  Det så godt ut med kanelsnurrer. Litt kos i hverdagen må absolutt til i ny og ne.
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Ellen

  SvarSlett
 4. Humlesurr och rosdoft - vilken härlig presentation! Och utanför faller snön igen. Släng hit en vinstlott till mig så sticker jag iväg till värmen på en gång!

  Om du gillar att baka hoppas jag att du hittat svenska Leila och hennes kokböcker, speciellt bakboken "a piece of cake" - bakningen blir hur kul som helst.

  Lena

  SvarSlett
 5. Jag använder alltid träslevar när jag lagar mat ( börjar väl bli så gammal att det växer mossa på mig..) men dom gamla är jättecharmiga. Sitter här och ler, undrar om vi inte är i besittande av det samma virkmönstret, din duk ser otroligt bekant ut :)

  SvarSlett
 6. Hei og takk for kommentar. Ser våren har kommet til deg, nå er det bare å se fremover. Nydelig mugge i innlegget under, den likte jeg godt. Klem.

  SvarSlett
 7. Koselige tresleiver:) Jeg bruker mye tresleiver, liker ikke de i plast. Og så er tre endel selvrensende, blir ikke bakterierester på de, sånn som på plast sjøl om de er vasket. Flott duk også!
  Og herlig liten fargeklatt nå i januar. Skjønner godt du falt for den.

  :))

  SvarSlett
 8. Slike sleiver har jeg også arvet etter min farmor. De henger i kjøkkentaket som et minne om henne og hennes liv.

  SvarSlett
 9. Koslig innlegg !! Når det gjeld teppe eg hekler på har eg inga oppskrift. Byrjer i midten og hekler meg utover, auker sånn litt etter litt..... Det er berre å hoppa i da !!!

  SvarSlett
 10. For et herlig innlegg,litt blomster,gamle skatter, baking og litt hverdagsprat,love it!
  klem

  SvarSlett
 11. Nydelig sitat og fine gamle tresleiver!
  Jeg er i utlandet denne uken, men har lagret innlegg som blir lagt ut hver dag likevel. Blir desverre ikke mye kommentarer fra meg, for jeg er travel med andre ting..

  Ha en fin uke!

  Klem Lenemora

  SvarSlett
 12. Jeg liktet det koselige sitatet,virkelig noe og tenke på.
  Klem fra moderen.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails