Følgere

mandag 12. juli 2010

Jesperhus blomsterpark

På dag 2 i årets Danmarksferie gikk turen til Nord-Europas største blomsterpark, og det er utrolig vakkert ! Vi har også tidligere besøkt parken, og dette ble nok det siste besøket på en stund. Ungene er akkurat i i en alder hvor de er i ferd med å vokse ifra atraksjonene for barn i parken, men i år var det en flott opplevelse! Mor luktet og beundret blomster mens barna forlystet seg...

Parken er delt inn i ulike avdelinger, og særlig H.C. Andersen delen falt i smak hos jentene! Linnea falt helt for sengen til Prinsessen på erten! Veldig gøy når de nå kjenner igjen alle eventyrene, så litt forarbeide med eventyr er slett ikke dumt...
Vi voksne synes den orientalske delen er veldig fin, sønnen liker alle vannfallene og skulpturene, og alle synes vi 4D film var topp!!!

Tenk om man kunne ha sukulenter ute hele året - disse figurene, og mange fler, står fremme hvert år og har vært her siden vi besøkte for første gang en gang i 199?
Vuuuuuuuiiiiii Dette er bare sååååå kult! I år var jentene akkurat store nok - dvs over 120 cm- til å få kjøre alene, så etter en testtur med storebror var de klare!!!


Stas å styre egen båt! Bare å holde seg langt unna mannen som ordner køen, så får du kjøre leeeeeenge - gjett om ungene skjønte det raskt!

Neste stopp er legoland....
I natt har vi her hjemme hatt et sinnsykt tordenvær - rene blitz stormen! Jeg satt oppe og fiklet med pc`n, og fikk jo ikke lagt meg - svært fasinert og en tanke engslig må jeg nok innrømme!!! Tordenvær er helt klart ikke min sterkeste side, selv om jeg med bestemt og moderlig røst sier til ungene at det ikke er farlig.... særlig!
Håper uværet ikke gjorde skade hos deg!
Klem Hilde5 kommentarer:

 1. Her øser regnet ned i dag....Så malings-strøk nr 2 på veggen jeg malte i går må nok vente.... Ser ut som dere har kost dere veldig på ferie! Gleder meg til vi sees igjen :)

  SvarSlett
 2. Ja dette er en kjempeflott park, har vært der for veldig mange år siden, tror det må være 17 år. Det er sikkert blitt enda mere attraksjoner det nå.

  Sommerhilsen fra
  Marianne

  SvarSlett
 3. Vilken härlig semestertur till Danmark! Så underbar park med alla blomdekorationer. Legoland måste vi också åka till snart. Det är ju roligt för både stora och små. kram Stina

  SvarSlett
 4. Så vackert och inspirerande konstverk i blommor och sagomotiv. Men...det är väl inget för våra nordliga breddgrader, lite synd för det vore trevligt med lite grönt i trädgården även vinterhalvåret.
  Barnen ser ut att trivas i sina nöjesattraktioner :)
  Ha en fortsatt skön sommar! /Bea

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails