Følgere

lørdag 31. juli 2010

Legoland


Så ble det tur til Legoland atter en gang - ungene har storkost seg, og jeg vil anbefale alle med barn fra 4 -15 år en tur hit! Ungene våre er nå alle over 120 cm og kan dermed kjøre alle atraksjoner de måtte ønske, og de ønsker....


Vi har blitt ristet i robotarm, og hvint i x-treme racers. Jeg synes nok det som var mest gøy var å få kjøre båt og sprute på andre, både de som skønner at man spruter og de mer uskyldige... Jeg ble klissvåt, men ÅÅÅÅÅÅH så gøy det var! Vi hadde tre dager med strålende sol, så det var helt greit ¨bli litt våt - med temperaturer opp imot 30 var det ingen problemer å bli tørr igjen.


Vi bodde i hytter på Billund Camping - gå avstand til parken, så vi var nok ikke i parken før midt på dagen, men til gjengjeld holdt vi ut til de stengte... Kunne du tenke deg å bo i en slik hytte anbefaler jeg deg å bestille i desember - da får du garantert den uken og de dagene du ønsker... Helt supert!Minilandet er kjempefint, og vi utforsket tog og sluse systemer - ungene kan ikke se seg mette, selv om vi til sammen har vært nesten tre uker i parken gjennom de siste sommrene... Blir vi lei? Nei!
til neste sommer skal vi finne oss en ny park vi kan kose oss i... Nok er på en måte nok!


Mye latter, korte køer og blide barn = deilig for mamma og pappa! Sett av nok penger til is - inne i parken er alle atraksjoner dekket når du er vel inne... Husk badetøy - det er et fint vannområde - ungene synes det var utrolig godt i solsteken - Lykke til med ditt besøk i vår park favoritt!Sommeren har vært deilig så langt - vi har hatt flere uker med sol, og har selvsagt gjort annet enn å besøke parker - mere ferie vil følge - nå er vi endelig hjemme igjen og kan nyte hagen og late dager hjemme en stund.
Hvordan har ferien din vært? Hva er best ???
Nyt friheten og solen når den titter frem! Legger du inn en kommentar setter jeg stor pris på det!
Klem Hilde

9 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har hatt det flott i legoland. Jeg har faktisk aldri vært der !!! Regner med at det blir en tur dit om ikke lenge, da barna har begynt å mase..
  Klem Igi

  SvarSlett
 2. Vi var der i fjor men hadde ikke med barn da de er voksne.Men da barnebarna og minstegutn( da 17 år)fikk se bildene vi tok,så sa Noah og Solveig at dit ska vi neste år bæste :) Så vi har så smått planlagt tur til neste sommer.
  Go sommer videre :)selv om varmen og sola ikke vil virke :)

  SvarSlett
 3. Legoland er herlig, ja! Vi var der seinest i fjor, da var jeg høygravid og fikk ikke lov til å kjøre noen av karusellene. Men vi har vært der flere ganger, og jeg synes robotarmen er kul! Litt skummel, men morsom!
  Legoland har jo forandra seg veldig fra da vi var små, nå er det jo utallige attraksjoner der, og det er noe for alle aldre.

  I år har vi kun holdt oss hjemme og vært noen turer på hytta. Greit nok, men skulle gjerne hatt mer sol.
  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 4. Så deilig. Har faktisk aldri vært i Legoland før jeg. Bare 10 dager til jeg begynner på jobb nå. Vi begynner visst en uke før dere vi,men skal bli greit å komme i gang igjen. Kos deg med resten av ferien.

  SvarSlett
 5. Sender du meg en mail, Hilde, så sender jeg deg den Littlest Pet Shop invitasjonen? (Mailadressa mi står i bloggen min)

  SvarSlett
 6. Vad härligt ni ser ut att ha haft det på legoland, superfina sommarbilder! Du har en jättemysig blogg med många fina bilder, vackra foton på växter såg jag också. Kommer gärna tillbaka hit!

  Kramizar från aka

  SvarSlett
 7. Legoland ser underbart ut med alla "byggnader" i lego. Kanske kan även stora "barn" åka dit? ;)
  /Cyrene

  SvarSlett
 8. Verdens ivrigste til å legge inn kommentarer her: har ikke fått mail av deg...

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails