Følgere

onsdag 29. september 2010

Tenn lys...

Høsten er en vidunderlig tid - særlig når vi får så fint vær som vi har akkurat nå... Skjønne varme farger lyser på trærne - hagen har høstdrakten på, og luften er høy og klar.
De mørke kveldene inviterer til innekos, og det kan tennes lys inne - det gjør jeg jo hele året, men nå er det ekstra hyggelig! Har funnet frem lysestaken jeg laget for mange år siden på folkehøyskole... Et skikkelig kreativt og vidunderlig år...

Sitter å blar gjennom julebøkene mine - her skal det sys kanskje til meg - eller kanskje til deg... Hi hi hi - har jo funnet noe som ser ut som potensielle julegaver:-)Nyt dine levende lys og høsten!
Takk for at du titter innom - legger du igjen et lite spor kan jeg titte inn til deg.
Klem Hilde


6 kommentarer:

 1. Tenn lys, ja...Det er jo skikkelig mørkt plutselig, så det er tid for lystenning og -brenning. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Ja,nå er det virkelig tid for lys og innekos!
  Jeg er så lei meg for at jeg ikke har svart på henvend.ang Chelsea Flower Show..men datoen er 24.-28 mai 2011.Jeg er ikke så flink med link(er jo nybegynner og har mye å lære)men det er bare å søke på nettet.Det eneste du må huske på er å bestille billetter før du reiser..salget starter i nov.og det pleier å bli utsolgt!Men det er en opplevelse å være der!!!!!!Håper du og mannen reiser!!!!!Vi storkoser oss i alle fall når vi er der,masse inspirasjon og nydelige ting å se og oppleve!!ps.og MASSE folk!
  Lurer du på noe er det bare å spørre!!
  Kos deg videre med lys og mørke høstkvelder!!Klem Anne

  SvarSlett
 3. Flott lysestake!Tida er så absolutt kommet for å tenne levende lys,kveldene blir fort lengre.Men for et nydelig høstvær vi har,helt fantastisk!

  SvarSlett
 4. Lysestakene såg stilige ut.Tente lys,fyr i peisen og noe godt til kvelds da koser jeg meg ;).Håper at finværet fortsetter i høstferien.Kos deg med finværet.

  SvarSlett
 5. Så vackert med tända ljus och hösten är verkligen en ljusfest :)
  Kram / Bea

  SvarSlett
 6. Så nydelig lysestaken din er. Ingenting skaper slik stemning som levende lys...

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails