Følgere

søndag 14. november 2010

Skogen kaller

I dag har vi vært på deilig skogstur, og dette må nok være blomstene min pappa skulle ha fått på farsdagen sin - det ble desverre ingen blomster i dag... Noen ganger hadde det vært kjekt om gartnereiene åpnet litt tidligere enn 12.00...
Vi har vært på deilig skogtur med pølser og bål.
Viktig med vannpauser ungerveis - utrolig så viktig den lille vannskvetten er for en vellykket tur!!!

Bål er alltid stas, og å kunne grille sine egene pølser er alltid stas - at de som oftest er iskalde inni får så være - ungene griller i hvertfall selv!På hjemveien plukket vi litt mose til å pynte rundt svibler og andre løker som har kommet i hus. Jeg fikk vel nærmest sjokk når jeg kikket på mose hos plantasjen! 56 kroner ville de ha for en liten dott på 10x10 cm... Jeg fylte litt i en bærepose - godt hjulpet av ivrige barnehender, så denne posen hadde nok en verdi på flere 1000 kr... LATTERLIG!!!!Vil du ha mose lar det seg fint gjøre å finne - det er ikke mere frost enn at mosen løsner. Gå litt utenom stien for ikke å lage skjemmende merker, og plukk litt hist og her!
Kanskje har du plukket din mose for lengst,og også tatt den i bruk - i blogglandia er det jo full jul for lengst av en eller annen merkelig grunn??? Jeg synes det er litt drøyt med full julepynt flere uker før advendt begynner - hva synes du?
Håper du får en fin uke. Legger du igjen et lite spor blir jeg ekstra glad, og kan titte inn til deg også.
Klem Hilde4 kommentarer:

 1. Så hyggelig søndag da.. dette gjorde vi veldig ofte når våres barn var yngre..nå er det andre ting som gjelder for de..

  men så mange hyggelige minner... en god innvistering..

  God kveld og en fin ukestart til deg..

  klememr =))

  SvarSlett
 2. Takk for i går. Så bra du fikk hentet mose i dag.Må nok at meg en tur jeg også. Skal ha litt kongler til juletrappa mi også, men den blir nok ikke ordnet før 1. søndag i advent. Ha en fin uke på jobb.

  SvarSlett
 3. Jeg var også innom Plantasjen og så prisen på mose. helt vanvittig! jeg graver heller i snøen enn å betale det. Håper du får en fin uke.
  Klem Igi

  SvarSlett
 4. Ser ut som dere hadde en koselig tur:)
  Jeg samler også mose til bruk i advent og julepynting.
  Vanvittig mosepris på Plantasjen må jeg si:)
  Ha en fin kveld Hilde!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails