Følgere

torsdag 28. april 2011

Plantebordet

 Så er omsider plantebordet, som kom i hus i fjor, kommet frem igjen. Plantene har stått på vent i mange dager, og heller ikke i dag ble det tid til annet enn sårt tiltrengt vanning på de skjønne...
 Lavendel skal i beddene, men den dufter så godt at jeg gjerne vil nyte den når jeg omsider får tid til å plante...
 I morgen er det både tid og anledning - endelig! Jeg gleder meg! Vi er i ferd med å komme i orden i hagen, men det er hektiske dager i  april! Med tre barn er det adskillige fritidsaktiviteter og foreldremøter eller samtaler som skal gjøres unna...
Lukekurven er klar til ny innsats - synes den er så flott! har fått den av mannens mor, og den er en kjær venn på ugressjakt i vår lille hage!

Håper du har tid til flere hagegleder enn meg! Takk for at du titter inn - det setter jeg stor pris på. Hvordan er det med ditt hagebord - har du fått tatt det i bruk ennå?
Klem Hilde

5 kommentarer:

 1. Lavendel dufter så nydelig, og så mange fine blomster du skal plante ut, det blir skikkelig fint, kos deg med hagearbeidet, Lisbeth :)

  SvarSlett
 2. Så mye fine planter du skal plante ut!
  Synes også Lavendel dufter så godt og den er blitt en av mine yndlingsplanter.
  Likte veldig godt plantebordet og lukekurven din.
  Kos deg med hagen!
  Ha en fortsatt fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 3. Her inne likte jeg meg:) Kjempefin blogg du har. Vil så gjerne følge deg, men får dessverre ikke lagt meg til som følger...prøver igjen og igjen med min googlekonto, irriterende ikke få det til. Hva er galt mon tro?

  SvarSlett
 4. Hei igjen Hilde :) ville bare si at mitt lille følge-problem løste seg, skyldtes en sikkerhetsinnstilling her. Så nå har jeg lagt meg til som følger av bloggen din:)

  Vennlig hilsen
  Ingrid Andrea i Den Hemmelige Hagen

  SvarSlett
 5. Ser du har kjøpt rådyrmat :-D kan ikke plante stemor i hagen for neste dag er de oppspist.Venter spent på om lavendelen har overlevd vinteren,det er så godt å dra handa gjennom den.
  Ha ei god vårhelg.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails