Følgere

mandag 16. juli 2012

Lykketid

Dette er sommer...
Å kunne lese en god bok, høre humla suse og kjenne solen varme.

Ikke at det blir tid til de lange lesestundene, men det blir litt tid, og det er det viktigste. et kapittel her, og et der - til sammen blir det en flott leseropplevelse.

Kan på det varmeste anbefale denne boken. Jeg har kjøpt den i pocket utgaven, og synes i grunnen at dette er lurt - da kan jeg kjøpe to gode bøker for prisen av en med stive permer... Den usynlige broen har over 700 tettskrevne sider med dramatikk, lidenskap og historisk handling. Vakre skildringer av mennesker og deres liv i spenningstiden under starten på 2. verdenskrig. Hovedpersonene er jødiske, og man kommer tett inn på den vanskelige om ikke umulige tilværelsen krigen skapte. Jeg har ikke kommet mer enn litt over 150 sider inn i boken, men den er flott allerede...

Den skjønne pelargoniaen under flytter jeg med meg fra bord til bord, og den undres nok på om jeg ikke snart vil gi den en større potte og litt mere gjødsel :-)
Håper solen titter frem hos deg også.
Har du en god bok å anbefale?
Klem Hilde

1 kommentar:

  1. Hei Hilde, ditta ser og høyrest ut som ein sommar draum. Deili med hengekøye som ein kan ta seg ei pause i. Slappe av med ei god bok og berre puste inn lukta av sommar.
    Vidunderlig : )))

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails