Følgere

torsdag 13. august 2009

Klematis - blendende vakker
Hagen er en forunderlig enhet av planter som gleder fra mars til desember. Alle planter har sin tid, og nå er mine klematiser på vei til sin topp. Noen har blomstret siden juni, mens de fleste kommer nå. Jeg håper på en deilig helg hvor jeg kan riggge meg til i hagen å bare nyte lyden av gresshopper som spiller, fossen som bruser og synet av klematis i ulike lilla og rosa nyanser....Pilu er vakker, de skjønne fargene kommer ikke helt til sin rett her!


Niobe er min store favoritt...

Her har jeg en kasse som er bygget inn på terassen vår. Beddet er i skygge, og det er kun sol et stykke opp på veggen. Kassen er foret med kanstepapp mot veggen i bakkant, og den går ned til bakken under tersassen. Jeg synes det er deilig å brekke opp den lange og kjedelige veggen mot naboen med litt farger, og gleder meg til klematisen virkelig fyller opp!

7 kommentarer:

 1. Så flotte. Blir nok Klematis på meg neste år. Må planlegge litt hva jeg skal ha og hvor jeg skal ha det vinter. Nå vet jeg jo hva jeg har. Satser på en flott og regnfri helg jeg også.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hilsen fra deg!! Nå har jeg virkelig kost meg inne os deg,er så hyggelig med noen for meg nye blogger!! Jeg legger meg til som følger jeg og kommer gjerne tilbake. Vi lærere må jo holde sammen...:-)
  Klem fra Anette

  SvarSlett
 3. Åhh...så vackra Clematisar och så många fina färger du har. Härligt när man kan njuta så länge av trädgården som du. Hos mig är det nog betydligt kortare, april - september, således en väldigt kort odlingssäsong hos mig.
  Ha det gott! /Bea

  SvarSlett
 4. Hej!

  Oh vilka vackra bilder på Klematis..!!!
  Vilken härlig blogg du har, hittade hit från Lottens vita och gröna ♥

  Kram
  Mia

  SvarSlett
 5. kommer en tur iløpet av helgen og nyter hagen din :) hvis været tillater det da.....

  SvarSlett
 6. Kom tilfeldig innom deg .
  Du har en flott blogg og nydelige bilder .
  Deg følger jeg gjerne.
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 7. Nydelige alle sammen:) God helg!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails