Følgere

lørdag 26. juni 2010

2 prinsessefeer og en prins...

Å kunne løpe barbent i gresset - det er sommer det - å kunne sove så lenge man vil - det er ferie det. Å spise rabarbra grøt mens solen skinner - det er sommermat det!
Å se tulipanene visne ned, og rosene komme med knupper - det er forsommer.
Såpebobbler er sommer for oss - det går noen liter i sesongen, og i dag er tet to feer og en prins i hagen. Prinsen bygger egentlig lego, men kunne være prins en liten stund - søstrene er prinsesser nærmest på heltid, men den ene er av og til insektjeger også..

Valmuesøster er nydelig med sin vidunderlige blåfarge. Jeg nyter alle nye planter som titter frem. Desverre måtte alle klatrerosene mine klippes helt ned fordi de hadde frosset helt tilbake - nå er de på vei opp igjen - men det ser litt pjusket ut - 2 meter blomst er jo bare borte...


Kjenner at tiden best nytes i solen og ikke så mye forran skjermen - nå har vi sol på andre uka og det er helt vidunderlig!Håper solen titter frem hos deg også!
Klem Hilde
3 kommentarer:

 1. Å ka heldig de er som har finver,her er det surtog bare 12gr.Det har vi hatt ei stund,så jeg håper finværet kommer hit og :) Ha ei god helg :)

  SvarSlett
 2. Det er herlig når barna kan kose seg ute! Såpebobler er alltid moro! Ha en fortsatt god sommer i sola! Glad vi også har sol.
  Ellen

  SvarSlett
 3. Hei Hilde,så koselig å høre fra deg igjen!! ER det ikke herlig om dagen...la det VARE!!
  nattaklem

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails