Følgere

søndag 22. mai 2011

En blandt mange...

 I beddet inne i hagen har vi over 100 tulipaner av samme farge - de var nemlig på tilbud... Blandt alle disse rosa skjønnhetene dukket det opp en lilla, og det ble en utrolig flott kontrast!
 Planen var aldri å ha så mange like tulipaner, men det blir ikke alltid som tenkt, men lekkert er det uansett med fargefloret.
Denne kontrastfylte goingen gleder jeg meg til finner solstrålene og kan åpne seg... I dag var det skyet, så innsiden er en bevart hemmelighet ennå...
 Mye innevær på oss i dag, og forberedelser til leirskoleopphold kommende uke - klær skal merkes og pakkeliste skal følges til punkt og prikke! Skal ikke være de dårlig utstyrte vi nei!
 Håper været  vil spille på lag og at det blir mange fine minner som ungene kan ta med seg videre på veien - alle tre skal på tur, så dette blir spennende!
Ønsker deg en god uke, og håper vi får mere sol enn regn, selv om plantene mine nok ønsker seg regn  i bøtter og spann.
Setter stor pris på at du titter inn til meg.
Klem Hilde

6 kommentarer:

 1. Så flotte. Jeg satte masse løk i høst, men nesten ingen har kommet. De som har kommet er avblomstret allerede, skikkelig skuffa.Det er viktig med lister på Hudøy ja..... Kos dere masse alle fire:-).

  SvarSlett
 2. Her er listene ferdig fulgt ;) Bare det siste som ikke kan dyttes ned i sekken før i morgen som er igjen. Krysser fingre for oppholdsvær og blide unger!

  SvarSlett
 3. Hei Hilde :)
  Så koselig blogg du har, her la jeg meg
  til som følger ღ Mange flotte blomster-
  bilder du har, klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Så nydelige tulipanbilder! Jeg har bare noen få hos meg, rådyrene pleier å spise dem opp mens de er i knopp.. I år har de ikke vært her, så jeg tenker jeg kjøper noen løker i høst og prøver meg igjen:o)

  Ha en fin uke!
  Heleneklem:o)

  SvarSlett
 5. Litt typisk at det som ein ikkje har planlagt blir prikken over i`en.

  SvarSlett
 6. Så flott med så mange tulipaner sammen! Lar du de stå å visne ned eller tar du de opp og planter de på nytt til høsten?
  Klem

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails