Følgere

søndag 24. juli 2011

Rastløs i en rar tid

Jeg ser og hører nyhetsendinger store deler av dagen, men skjermer ungene mine for informasjonen. De vet at det har vært en bombe og at en mann som nå er i fengsel har drept mange, men jeg vil ikke at de skal høre og se alle bildene. Dette er en så stor tragedie, men jeg vil at ungene mine skal være sorgløse og barn så lenge som mulig... Kanskje naivt, men dette er rett og slett for vanskelig å forklare. nrk.no har en link til hvordan man best kan forklare for ungene om du også synes det er vanskelig.  


Denne sangen og disse bildene forteller mye om hvor mye omsorg, kjærlighet og varme som bor i oss alle, og det trengs virkelig nå!

Kurven min med bestemorruter har stått full lenge, men jeg vet ikke helt hvordan jeg best skal få det sammen, men jeg prøver meg litt frem... Godt å ha noe i hendene - kjennes trygt og kjent.

Har fått sammen noen ruter i kveld, men det blir ikke helt som jeg tenkte... Skulle gjerne hatt et slags mellomverk - har du en ide med oppskrift blir jeg ekstra glad... Sitter her å filosoferer litt mens lys brenner i vinduskarmen til minne om alle de som nå har det veldig vondt, og for å hedre de døde.

Takk for at du titter inn til meg.
Klem Hilde

4 kommentarer:

 1. Ja, det er godt å ha noe i hendene i en sånn tid. Noe trygt og godt når Norge er i sjokk.
  Ha en så god tid som du kan ha det nå:)
  Og sangen med Maria Mena er nydelig.

  SvarSlett
 2. Ja jeg vandrer rundt og finer ikke roen .

  Så flink du er til å hekle ,det blir jo kjempefint ,jeg liker de lillafargene. Marit.

  SvarSlett
 3. Det är så hemskt och ofattbart det som har hänt i Oslo! Finns inte ord för det! Vi i Sverige känner så starkt för er och för de drabbade. Det talas natruligtvis väldigt mycket om det här. Jag har berättat för barnen, men de har inte heller sett på TV.

  Vilka vackra mormors rutor, som vi kallar dom. Stor kram Stina

  SvarSlett
 4. Ja slik er det. Takk for fin kommentar hjå meg. Nydeleg blogg her hjå deg!

  Klem!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails