Følgere

søndag 27. november 2011

Advendtsglede

Så er den her igjen - den deilige adventstiden. Ungene er fulle av forventning, og jentene har allerede laget første utkast til julenissens ønskeliste. Bilder er sirlig klippet ut fra de glossede julekatalogene. Når stjerner i dag skulle henges opp nærmest danset Linnea rundt fra rom til rom mens hun hjalp pappa med juleprosjektet.

Det er hyggelig å ta frem eskene med julepynt. Jeg begynner å pynte allerede denne helgen - ikke så mye, men litt må til. Så finner jeg frem litt mer når anledningene byr seg. Jeg har en etasje som er litt diskret pyntet og en kjellerstue der vi har det tradisjonelt og rødt. I fjor ryddet jeg kraftig i julepynten, og mye ble sendt videre til fretex - kanskje har denne pynten nå har funnet nye hjem. I hvertfall var det mye hyggeligere å pakke alt frem når det ikke var så mye!

Denne stjernen har flyttet inn i stuevinduet, og jeg synes den er fin. Det er ikke så lett å ta bilde av den, men den gir inntrykk av litt frostet is. Desverre er det ikke mye som minner om den vinterhvite desember vi hadde  fjor ennå, men det er jo lov å håpe at det snart snur om.

Disse sjarmerende englene ble med meg hjem etter en veldig hyggelig førjulshandel i København i sammen med en god venninne.  De er et hyggelig minne samtidig som de sprer sjarm. At det er minner knyttet til julepynten synes jeg gjør den spesiel.

Håper du har hatt en hyggelig 1. advendsdag.
Takk for at du tittet inn til meg - nå skal jeg besøke Mette-Marit på NRK  :-)
Klem Hilde

2 kommentarer:

  1. Koselige advent bilder og text fra dæ, her har vi fått julesnø, men den blir nok og regne bort igjen, ifølge værmeldinga, har også besøkt mette marit nu , ha en fin kveld, videre, hilsen Lisbeth ;O))

    SvarSlett
  2. Koselige bilder!
    Nyt adventstiden du også!
    Klem

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails