Følgere

mandag 15. mars 2010

høne pøne...

Jepp, jeg innrømmer det - jeg har startet forberedelsene til påske - mange har jo holdt på siden uka etter jul, så jeg er nok treg... Disse søte hønene fant jeg for lenge siden på plantasjen, men jeg har bevart de som en hemmelighet(hi hi hi) I dag har jeg vært på handling i byen, og der fant jeg både oppvaskhåndkler og servietter som skal benyttes i påsken - alle interiørbutikkene jeg var innom bugnet av egg i alle regnbuens farger, så nå er det liksom lov...
Jeg skal ikke i gang med noen eggeproduksjon - vi bruker de vi har i mange år - de legges ut, og ungene får hilsen fra påskeharen hver dag i påsken - jeg liker nemlig å dele snoperiet opp i små posjoner, og ungene synes det er super spennende å lete etter egget... (Ganske spennende for mor også - som fyker rundt i nattkjolen i den ofte råtne snøen for å gjemme, mens ungene er sysselsatt med barnetv eller annet oppslukende...-Heldigvis er det ikke naboer som ser meg)
Jeg lengter til tiden da disse godingene dukker opp som små soler, men det lar nok vente på seg en stund til, selv om det er god smelting om dagen.


Håper solen vil skinne i påsken, slik at vi virkelig kan nyte dagene ute! Det er ennå en stung igjen, og før det skal jentene mine feire 6års dag - tiden bare flyr - 6år.... De ble født i påsken for 6 år siden, men det kjennes ikke så lenge ut når jeg tenker tilbake. - Skumle greier dette med tiden!!!
Håper du får en fin uke med mulighet til å nyte noen solstråler !
Tusen takk for at du titter innnom - legger du igjen et lite spor blir jeg ekstra glad, og kan besøke deg tilbake...
Klem Hilde2 kommentarer:

  1. Vakre bilder - lengter etter sol og varme jeg...
    Så lurt å dele opp godteriet i flere posjoner, tror jeg må prøve det i år.
    Klem Igi

    SvarSlett
  2. Vilka söta påsktuppar du har! Skönt att våren börjar komma till er. Ja, det är inte lång tid kvar till påsk. Här blir det också påskägg i trädgården. Sedan går barnen påskkärring. Vet inte om ni gör det i Norge? De klär ut sig och delar ut teckningar i husen och så får de godis. Kram Stina

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails