Følgere

søndag 7. mars 2010

Ryddemanskapene har ankommet...

Så er nøtteliten tilbake... Han er en flittig rydder i samen med trosten der nede under fuglebrettet! I fjor tok han med seg hele familien, så jeg håper de kommer etter hele gjengen...
Frokosten fikk en utvidet dimensjon når dette ble underholdningen, og vi har på en måte god utsikt fra kjøkkenbordet, som står ved et 2x2,5 meters vindu med utsikt, om det kan kalles det, til fuglebrettet...
Nydelig og tilitsfull, selv om bildene er tatt gjennom vinduet er vi bare 3 meter unna han!

Nå er far og ungene på skøytebanene, mens mor er hjemme med stiv nakke og baker musliboller... Skjønner ikke hva jeg har gjort for å oppnå dette, men våknet slik i går morges, og skitur var kanskje ikke å foredra, men er det skirenn så er det!

Håper solen er like skjønn hos deg som hos meg! Takk for at du titter innom.... Legger du igjen et lite spor kan jeg også titte inn til deg!
Klem HIlde

9 kommentarer:

 1. otroligt vilka bilder du har klarat att ta, jag trodde dem var väldigt skygga.

  SvarSlett
 2. Så fine bilder av ekornet,det er en koselig krabat!
  Du spør hvor du kan kjøpe Appelblossom:For min del kjøper jeg alle mine pelliser av medlemmer i Trønderfuchsia.Pelargonia/Fuchsiainteresserte har felles forening.Vi har egne plantebytte/salgsmøter pluss at på Ringveutstillingen kan man kjøpe planter.Men det er her i Trondheim,ellers i landet har jeg ikke peiling.Hun som har bloggen Pelargonium oasen,har kanskje litt mer peiling enn meg.
  Lykke til!

  SvarSlett
 3. Næmmen...så koselig! Det er rart hvor "tamme" de kan bli, men er det mat involvert...ja da strekker man seg langt ;-) Vi har i alle år hatt fuglebrett utenfor kjøkkenvinduet, og småfuglene tolererer ganske mye på slutten av sesongen. De kommer t.o.m. til vinduet og sier ifra når det er tomt for frø, i hvert fall er det hva vi liker å tro at de gjør ;-)

  SvarSlett
 4. Flotte bilder - så heldige dere er som kan studere et slikt dyr på nært hold. Fasinerende.
  Håperdu får en fin uke.
  Klem Igi

  SvarSlett
 5. Vilka fina bilder på ekorren! De är så vackra. Roligt att ni har dem utanför huset. Jag tycker det är sällan man ser ekorrar numera.

  Jag lägger ut alla mat som blir över till de stackars djuren. Spagetti, mototsskal, vissna tulpaner. Det är alltid något hungrigt djur som vill ha. De har det inte lätt nu med all snö. Kram Stina

  SvarSlett
 6. Knallfine bilder.
  Ekorn er ganske så sjarmerende må jeg si!
  Jeg skal hilse fra fisken og si at han IKKE er glad. Han begynner å bli utrolig lei av all vanskjøtsel. Venninnen min kan fortelle at til og med bollen er feil. Den er RUND. Og fisker liker ikke runde boller. Hjelp hva skal jeg gjøre, samboerfisken min liker seg ikke!!!

  Hilsen Liv som var på kinamat-buffet i dag.

  SvarSlett
 7. Så herlig da... tenk å ha disse skjønne små rundt husveggen sin.:Hos min far går de på fuglebrettet å koser seg med maten..

  Ønsker deg en fin dag.:

  Klem Kerstin

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder. Ekorn er bare så søte... Må være spennende å kunne studere de på så nært hold.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails