Følgere

søndag 4. april 2010

Den første vårdagen i hagen...

I dag våknet vi til strålende sol for første gang denne påsken - vidunderlig!!! Vi strømmet alle ut i hagen - godt kledd til det fuktige element, og etter entusiasmen å dømme blir nok ikke sandkassen fjernet i år heller - jeg drømmer nemlig om et slags drivhus på akkurat den veggen...
Hagen er godt fylt med snø, men mannen er ivrig med krafsa for å finne igjen blomsterkassene mine som ligger i en L form i forkant av terassen...

På framsiden av huset ser det mye lysere ut med tanke på tining i blomsterbeddet - i hvertfall i dette - mens de andre er godt gjemt under snøen som ligger tung og i tykke lag over store deler av den lille forhagen.I dag tok vi frem syklene og det var veldig gøy! - Alle brukte hjelm - selv om det ikke ser helt slik ut her...( man må jo informere, når både Bestemor og Farmor er innom og leser...)

Slik ser resten av blomsterbeddene ut - gjemt under snøen... Bjørka på bildet har blitt hardt beskåret i dag og er et misrabelt syn slik den står nå, men vi har gjordt det før, og heldigvis kommer den seg og ser grei ut bare løvet dekker det værste innhogget...Her titter de første tulipanene opp - det er jo en stund til det kommer noen blomster her!


Mannen er ikke nådig med sag og saks!


Emilie synes det er så gøy med sykkel, men synes det er litt hardt å sitte på setet...
Vi har mye besøk på fuglebrettet, og det er ekstra stas når man kan sitte ute og knipse de... Her er Grønnfinken på besøk.

Dette har vært en fantastisk dag, og vi har vært ute og spist middag til og med... Tipper ungene sover godt, som har vært ute fra 11-18.30... Det er ferie for oss!!!
Takk for at du titter innom! Legger du igjen en kommentar kan jeg besøke deg tilbake, og det er ekstra hyggelig...
Klem Hilde
12 kommentarer:

 1. Ser at du har ganske mye snø enda,men tenker den forsvinner fort nå.Hos oss er det endelig helt snøfritt,og i bedene spirer det,men jeg har ikke noe som blomstrer enda.

  SvarSlett
 2. Vilka stora snöhögar ni har kvar! Härligt att blommorna tittar upp i vårsolen. Så ni har först fjädrar och sedan ägg i riset. Jag har inte hört att den traditionen finns i Sverige, men kanske var det så förr. Nu brukar man ha fjädrar eller ägg, det man tycker bäst om. Jag tar fjädrarna ute och äggen inne. Kram Stina

  SvarSlett
 3. Hei,Hilde!! LIgger mye snø fortsatt her også,men det hjelper dag for dag...har lett etter små "håp" i blomsterbeddene i dag,fant såvidt noen.
  Herlig dag hos dere også ser jeg!!
  klem

  SvarSlett
 4. Herlige bilder av grønnfinken og grønnsisiken, den siste synes jeg er vrien å få til å stå stille lenge nok til å få fanget, de er så skvetne av seg.

  Ser du har mer snø enn vi har, men det krymper vel fort hos deg også håper jeg :D

  SvarSlett
 5. Hei Hilde!
  Skjønt å være ute,serlig når sola titter frem.
  Høres fint ut på sykkeltur.
  Morro å ha besøk av fuglene på brettet.
  Nå kan en snart høre hvordan det gror.
  Blir fin krok til et veggdrivhus om noen år,når barna vokser ut av sandkassa.
  Ha en fin uke!hilsen Linda :))

  SvarSlett
 6. Det er herlig å være ute når sola dukker opp tidlig om våren. Det er så flott å se alle vårtegnene rundt seg. Her koser også ungene seg med å sykle om dagen, og det er ikke lenge før joggeskoene kan taes i bruk!
  Ha en fin uke! Hilsen Ellen

  SvarSlett
 7. Vilken underbar dag ni verkar ha haft! Man känner sig sååå nöjd efter en heldag utomhus... Ni har verkligen mycket snö kvar men jag kan tänka mig att den försvinner ganska fort!
  Kram/ anna

  SvarSlett
 8. Så mange fine blinkskudd du har tatt... båder barna og fuglene...

  ja er det ikke herlig når snøen smelter og spirene titter opp... selv i snøen titter de opp..

  Våren er en herlig tid..
  *
  *klem Kerstin

  SvarSlett
 9. Vad härligt att åka iväg till London! Där har säkert våren hunnit längre och det kommer nog vara skönt vårväder. Hoppas det blir lite shopping och sevärdigheter. Visst är det skönt att komma hem då man har varit borta ett tag. Ha det så bra! Kram Stina

  SvarSlett
 10. Ser ut som ni hade en underbar dag ute men vad mycket snö ni har ännu, kram VIOLA

  SvarSlett
 11. Så koselig vårnytt :O)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails