Følgere

søndag 18. april 2010

Vår i luften...

Ungene leker med ball i ulike størrelser - det spretter og smeller mellom husveggene, og det triller med latter og hvin - det er vår!
Jeg har beskåret seljen, som var i en mer bustet forfatning i et tidligere innlegg denne uken - har prøvd litt forskjellig - et år beskar jeg på høsten, og når våren kom var alt dødt, så nå tar jeg det på våren og er sikker på at noe lever... Gleder meg til skuddene utvikler seg litt til.


Dette er blandt mine favoritt krokus - synes de er så flotte med sine fargede striper...


Gressløken titter frem, og med litt møye klarte jeg å klippe inn noen av de korte stråene i går, slik at vi kunne lage eggerøre med årets første gressløk! Det smakte fortreffelig...
Våren er praktfull - i stad kunne mannen og jeg overvære to pilfinker i svært privat ærend på taket vårt... Og han var en ivrig kar som sikret seg ikke med en eller to runder - nei! Hele tre omganger gav han det før han synes det var greit - vi ble litt fnisete der vi stod i kjøkkenvinduet og skuet på de to svermende....
Fortsatt god og prektig søndag - hi hi...
Hilde
7 kommentarer:

 1. Her er det ikke mye vår , sitter å ser på snøen som daler.
  Nydelig bilde av krokusen.
  Ha en riktig fin søndag.
  Klem

  SvarSlett
 2. hei
  koselig vårlig innlegg dette er,nydelig når barna koser seg å humla å fugler surrer,en kan jo bli litt vår yr noen å enhver.hihihi.
  ønsker deg en flott søndag vidre,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Koselige vårbilder hos deg,her er det blitt vinter igjen,det snør og snør!

  SvarSlett
 4. Skal vi se om dette går...
  Maja

  SvarSlett
 5. Koselig blogg du har;)
  Ja nå er det snart skikkelig vår!!!

  SvarSlett
 6. Jag är enig med dig, dom randiga är verkligen läckra, blir helt förtrollad av det mönstret och den lila färgen mot det gula.
  Klippa seljen ja, vet aldrig när man ska göra det, kanske jag ska försöka med en vår klipp jag också, den är ju finast när inte grenarna ligger platt på backen men hänger som ett paraply..
  Nu, äntligen, törs vi hoppas på vår :)

  SvarSlett
 7. Herlig med vår, og flotte krokusbilder! Her var det minusgrader i dag, og snøbygene går innimellom solskinn. Men det er aprilvær og vår.

  :-)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails