Følgere

søndag 13. februar 2011

Rosa og brunt...

Varmt velkommen til ny følger - tenk 50 følgere =veldig hygelig!!!

En ny løper er ferdig... Har meldt på flere ufoer til lotteri, og denne har ligget leeeeeenge i skuffen. Ble ikke helt fornøyd med stjernene på løperen, synes de forsvinner helt, men ville ikke sprette den opp heller, så da var det bare å lage den ferdig etter 2-3 år i glemselens skuff...
Bildene vil ikke helt samarbeide med meg i dag og popp opp litt her og der... Allikevel - må jo bare vise fram prisnessen som dufter helt vidunderlig - utrolig hva man ikke kan finne på Rema... Veldig fornøyd med dette funnet her! 
I går var mannen og jeg og så Pappa med Sven Nordin, og det var en helig forestilling om hans opplevelser av å være pappa - tvillingpappa for å være nøyaktig, og for oss ble det en svært fornøyelig aften med mange latterbrøl - anbefales på det sterkeste om du er mamma eller pappa.Vi feiret 20 år som kjærester i går... Hmm det kjennes merkelig det der når man har vært kjærester mer enn halve livet... 20 år... Det kjennes ikke så lenge siden jeg var 17, men tiden går...
Hmmm nå skjer alt!
Håper du får en fin start på uka... Her roper brødene på meg - de vil ut av ovnen.
Takk for at du titter innom - Legg gjerne igjen et lite spor- det setter jeg stor pris på!
Klem Hilde

6 kommentarer:

 1. Jeg synes stjernene var fine jeg! Jeg har også samlet på blomsterstoffer lenge og har planer om å sy et teppe. Tror sannelig jeg skal sy inn noen stjerner histen og pisten :o) Ha en fin morsdag!

  SvarSlett
 2. Jammen mange fine duker/løpere du lager for tiden. 20 år som kjærester er ikke værst. Når blir det giftemål?? Green gate tingene kjøper jeg på Bare oss 2 på Granstunet kjøpesenter( den brine mursteinsbygningen). Tror de har det på glassverket også, på interiøthuset. Ha en fin uke på jobb. Dere har jo plutselig vinterferie.

  SvarSlett
 3. Du er produktiv;)flotte stjerner:)
  Falt for den turkise og brune:))
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Løperen ble riktig så fin den,litt mer avansert enn mine kvadratiske lapper i mine lappeduker!Søt blomst også!

  SvarSlett
 5. Så flott den ble, likte godt fargesammnsettningen.
  Ha en fin dag!
  Klem T

  SvarSlett
 6. Synes løperen ble nydelig jeg. Flotte farger også.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails