Følgere

lørdag 24. mars 2012

Lørdag i hagen

 Da er nesten all snøen i hagen smeltet, og jeg har kostet og raket. De første blomstene titter frem, og fuglene er våryre. Denne pilfinken kvitret og klaget for at jeg feiet under fuglemateren, og skulle nok sett at jeg helst holdt meg innendørs.
Det er deilig i solveggen, og det er varmt!
I dag morges tittet disse godingene frem, og da vi kom hjem fra fotballcup i ettermiddag hadde de åpnet seg. Blåveisblått er bare vakkert - i morgen skal jeg nok se om ikke macrolinsen og jeg kan bli venner med disse...

 Pilfinken forsynte seg lykkelig med solsikkefrø, mens jeg feiet fortauet. I morgen skal vi ta frem syklene til ungene og det skal nok bli stas!
Takk for at du tittet inn til meg. Ønsker deg en fin lørdagskveld.
Klem Hilde


5 kommentarer:

 1. Så heldig du er som ikke har snø igjen i hagen! Du har mye å glede deg over nå, for nå skjer det så mye flott der ute!

  Snøen tiner også veldig fort hos meg nå!

  Ønsker deg også en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Heldige dæ som ikke har snø igjen, idag lavet det hvitt her igjen, men det smelter nok igjen , forhåpentligvis fort :)
  Det e så deilig og rake og feie i hagen, kos dæ videre og ha ei fin helg, hilsen Lisbeth <;)

  SvarSlett
 3. Heldige du med sol og blåveis :)
  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 4. Koselige bilder!!
  Fin lördagskveld till deg!
  Klem Irene

  SvarSlett
 5. Hei Hilde:)...deilig dag i hagen:)..koslig med fuglesang til jobben...mine småfugler er bitt veldig tamme i vinter...de flyr nesten rundt ørene på meg når jeg er ute:)...håper de spiser godt av insektene til sommeren :))
  Ønsker deg en fin uke:))

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails