Følgere

lørdag 31. mars 2012

Badet under oppussing

 Det går stadig fremover med badet vårt. Taket er malt 2 strøk med grunning, og det er bare å gå løs på resten av jobben :-) Jeg er svært fornøyd med å få bad med vindu! Vi har normer for hvilken type vinduer vi kan velge, men dagslys blir det selv om vinduet er lite.
 Denne uka har rørleggeren kommet, så det er rør og sluk som er satt inn, samt diverse arbeide med rør som føres fra kjelleren og opp til badet.Vi er mao midt oppe i et stykke arbeide som ikke gir så store endringer, men det er veldig viktig. Elektrikker er også i gang med sine rør, så det hele ser ganske merkelig ut.
Kommende uke kommer gulvleggeren for å støpe gulvet, og det skal bli spennende. Dette er jo noe som gjøres i flere etapper, og det kreves tørking i mellom, så heldigvis kommer han før påskens helligdager inntreffer = vi sparer inn noen dager uten bad. Vi er nå på femte uka uten bad, men utrolig nok går det helt fint, selv om det jo skal bli deilig å bli ferdig.

Etter påske kommer snekkeren tilbake, og da regner jeg med at vi vil få noe som likner mer på de baderommene vi gleder oss til å ta i bruk...
Ønsker deg en fortreffelig start på påskeferien - jeg skal bare nyte jeg :-)
Klem Hilde

3 kommentarer:

 1. Ser du driver å sparer på noen av de lekre seilbåt-flisene ;) Regner med dere skal ha dem på en vegg på det nye badet :D
  Kos deg med nytingen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. MMMMMMMMMMMM de er så vakre og sitter som støpt - en festelig overraskelse til fremtiden tenkte jeg...

   Slett
 2. Blir nok deilig når dere blir ferdige, du får ha en riktig fin påske, Hilde, hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails