Følgere

fredag 16. mars 2012

badet under opp-pussing

Her har vi vært i gang en stund, og deler av veggen inn til toalettet er revet.I oktober fikk vi vinduer, og det er veldig deilig, men samtidig også veldig uvant. Der vinduet sitter over vasken var det en gang et speil. Dette er en langsom opp pussing, men det ser ut til å være gunstig for vårt budsjett.

I hjørnet på dette bildet var badekaret. Vi har i flere år vist at vi måtte pusse opp badet, men det er først nå vi har brettet opp armene og tatt tak i dette prosjektet, som gjerne er noe av det mest kostbare man gjør i huset sitt.

Her ligger alle løse deler og venter på plass på tilhengeren, slik at de kan kjøres på gjennvinningen. Veldig godt å ha et litt skjermet sted å mellomlagre alt rusk og rask - og vanvittig deilig å kunne kaste det uten ekstra omkostninger enn den jobben det er å sortere avfallet. Egentlig et veldig godt tilbud til Oslos innbyggere.

Vi har flyttet veggen litt ut i stua, slik at vi skal få et romsligere bad - 50 cm x2,5 meter gir oss et mye bedre areal å arbeide med. Mye jobb, og et prosjekt som gjør at også stua må pusses opp, men absolutt verd hver svettedråpe og alt tankebry når jeg ser hvordan badet nå kan bli. Vi får også en ny dør inn til badet fra stua.

Gulvet på badet har blitt åpnet helt og forsterket denne uka. Mye støv og noen ekle overraskelser gjemte seg i gulv og rør som har ligget skjult i gulvet, men nå er alle de bekymringene ivaretatt og ordnet, og nytt gulv er lagt inne på badet. Det var en stund nærmest som et kirkerom nede i kjelleren med adskillige meter opp til taket, men nå er alt ved det vante igjen.

Dette bildet skulle vært liggende - i høyre hjørne skimtes kjellertrappen, og dette var utsikten gjennom baderomsgulvet.

Neste fredag kommer nye oppdateringer om fremdriften av badet. Før den tid skal jeg velge armatur og baderomsbeklednig, samt begynne å male det orginale taket, som vi fant under takplatene på 80-talls badet vårt... MYE å tenke på!

Håper du får en deilig helg - her smelter snøen stadig mer og mer, og hos naboen blomstrer det nydelig, men ikke hos meg -ennå vi bor vegg i vegg - arrgh!

Av og til snubler menneskene over en sannhet. De fleste skynder seg videre som om ingenting hadde hendt.


                                                                                                                                                                           Winston Churchill

Takk for at du tittet inn til meg ! Takker samtidig nye og gamle følgere - jeg setter stor pris på at dere ser innom meg.
                                                                      Klemmer Hilde10 kommentarer:

 1. Hei

  Bra noen har arbeidslyst og gode ideer, resultat blir nok mega bra! Ikke mange av husene våre som har to bad tett i tett :O) Gleder meg til oppdatering.... God helg til dere også. Mona

  SvarSlett
 2. Alltid spennende med oppussing, og kjenner jeg dere rett blir det veldig bra til slutt, selv om det tar tid :) God fredag til deg, jeg har bare gjennomlesing igjen før oppgaven min skal leveres!

  SvarSlett
 3. Det blir nok superbra til slutt. Må pusse opp badet vi også, men blir nok ikke med det første. Vi får leve i 90-talls blått noen år til....

  SvarSlett
 4. Det blir nok deilig med vindu og større bad, og lurt e det og pusse opp etter pengboka, da gjør det jo ingenting at man lever i litt rot en stund, :)

  Ha ei fin helg, hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 5. Dette blir superbra:)..og fornuftig å ta det ettersom det passer lommeboka...det gjør vi også..:)her i huset skifter vi vinduer og etterisolerer..dyrt:)
  God helg,Hilde:))

  SvarSlett
 6. Spennende å pusse opp! Vindu på badet skulle jeg ønske at vi hadde også, men ettersom vi har badet innerst mot jordbakken, så går jo ikke det :)

  Resultatet kommer helt sikkert til å bli supert.

  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 7. Så gøy å se:) Vi holder på med akkurat samme prosjekt....skal legge ut bilder etterhvert. Baderom er dyrt!! Se gjerne innom meg, ikke så lenge til jeg skal legge ut FØR og ETTER bilder. God helg!

  SvarSlett
 8. For en jobb dere gjør, og så flinke dere er! Kommer til å bli kjempeflott!!!

  Ønsker deg en finfin helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 9. Stor jobb dere gjør - dere er kjempe flinke!!
  Gleder meg til å se det ferdige resultatet.
  Klem

  SvarSlett
 10. Litt av en prosess dere har satt i gang. Oppussing av bad er er kostbart ja, men så utrolig deilig når det er gjort. Ser ut til å bli veldig fint.
  Ha en fin lørdag :-)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails