Følgere

lørdag 14. april 2012

Enkle gleder på en lørdag

I går var jeg i favorittbutikken for å finne mere te. Før påske kjøpte jeg en pose med påskete, og den er såååå god! Nå var det tomt i boksen min, men heldigvis hadde de noen pakker igjen i butikken. Nå er boksen full igjen, og det dufter så deilig når lokket tas av.

Morgenlykke for en trebarnsmor er å drikke en kopp te i stillhet :-) I dag fikk jeg gjøre det, mens sønnen ivrig leser seg igjennom nok et kapittel om Harry Potter, og jentene brukte sin tilmålte tid med dataspill...

Deilig å titte i blader med bena på en stol - titte ut på småfuglene og kjenne at man har goooood tid!

Disse godingene kom jentene hjem med i går! Årets første hvitveis hos oss. Synes jentene er så skjønne når de lykkelig kommer stormende inn med blomster til mamma. At stilken er 2 cm lang kan ingen bry seg om da...

I kveld har jeg en date med denne skjønne fruen. Hun har flyttet inn på kjøkkenet for helgen. Nå skal lukkekanten omsider på et teppe som jeg har brukt laaaaang tid på å ferdigstille, men i løpet av helgen blir det nok klart :-)

Ønsker deg en deilig dag! Vi skal ut på turorientering med en en god  venninne. Håper solen titter frem og at vi finner hjem igjen før det blir mørkt.

Klem Hilde

2 kommentarer:

  1. Takk for en hyggelig tur :)Blir gjerne med en annen gang også!
    Fikk litt sol tid på verandaen når jeg kom hjem, deilig :)

    SvarSlett
  2. Så koslig du skaper det rundt deg:)
    Godt å kunne ha tid til å nyyyte:))

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails