Følgere

tirsdag 10. april 2012

Tømmerhogst

På hytta har vi fått felt en rekke trær. Etter at Dagmar hadde herjet i skogen like ved siden av oss var det en enkel avgjørelse å få felt våre store trær, som potensielt kunne blåse over hytta. Fordi disse trærne stod inntil strømledningen, kom den lokale strømlevrandøren og felte alle trærne helt gratis :-) Deilig å få profesjonelle til å løse slike oppgaver.

På hytta er det mange muligheter for utelek med gode venner, og ungene storkoser seg når de selv kan styre dagen og fylle den med det de selv lyster.

Det blir nok ved for mange år av alle trærne, og utrolig masse jobb, som mannen med stor tålmodighet har gått løs på. Det begynner å se ryddig ut, men det er masse arbeid igjen med å kløyve, bære og stable alle disse stokkene på rette plassen, så vi er ikke arbeidsledige med det første.

Påsken er over og hverdagen har atter startet, men det er jo litt godt det også. Nå sitter jeg med en kopp kaffe latte og lader opp til symøte... Skal bli en hyggelig og inspirerende kveld!

Takk for at du tittet inn til meg.
Klem Hilde

1 kommentar:

  1. Koselige bilder du har tatt. Vi har også noen store trær på hytten som skal omgjøres til ved med tiden. Foreløpig ligger de nede, men de blir nok ved til slutt. Jeg liker å bruke vedkløyver og stable veden, men for øyeblikket må det vente.

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails