Følgere

mandag 9. april 2012

Påskestemning

Denne påsken bestemte jeg meg for at det var blomster som i hovedsak skulle være pynten. Jeg fikk kjøpt meg en skjønn bukett med perleblomster hos Mester grønn, og jammen har de ikke blomstert og holdt seg fine hele påskeuka til ende. Kjekt med fyldige buketter som kan fylles i flere små krukker.

Disse rosa, fylte tulipanene ble kjøpt inn i anledning jentenes bursdag palmehelgen, men jammen holdt de seg  gjennom  hele påsken, til tross for både biltur og ivrig fyring i ovnen...Rart det der - det er sjelden kaldt på hytta, og fordi den er så liten er det vanskelig å holde normal romtemperatur... Det blir t-skjortevarmt på kveldene.

Nye egg og skjønne kaniner har funnet veien til hytta. Nå  er eggene sirlig nedpakket i skoesker på toppen av kjøkkenskapet, mens de små kaninene har fått lov til å stå fremme en stund til som vårpynt i kjøkkenhylla.

De små godingene fikk besøk i hylla av noen fargerike høner, og så var påskefesten i gang.

I dag skal dagen fylles med vårrydding i heimen. Utenfor kommer det ned en blanding av regn og snø, så det er et perfekt innevær.

Takk for at du tittet inn til meg.
Klem Hilde

7 kommentarer:

 1. Nyt dagen :) Jeg skal etterhvert pakke meg i bilen og kjøre 50 mil.... Ikke forelesning i morgen, så da blir det litt sulling i heimen:) Sees plutselig :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så hyggelig det er hos deg! Jeg rydder bort påsken i morgen - vil ha med med siste rest! Det snør her også, men det varer vel ikke så lenge...!

  Ønkser deg en fin ny uke!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 3. Så vårlig og fint hos deg! Kos deg siste dagen i påsken:)

  SvarSlett
 4. I dag er det skikkelig innevær her og. Ha en fin påskedag:)

  SvarSlett
 5. Kjempekoselig påskepynt. Blå blomster er favorittene mine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjempe fin påskepynt! Blomster er jo en flott pynt i seg selv. Jeg har ryddet bort påskepynten min i dag, men blomstrene står enda.

   Ønsker deg en fin kveld.

   Slett
 6. Jeg kom bare lige forbi.
  Tak for dine smukke billeder.
  Ha` en god dag.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails