Følgere

torsdag 19. desember 2013

Engler høyt og lavt

Englene har kommet til stua... Det henger engler både her og der. Ullengelen over fikk jeg i julegave i sammen med to søstre til jul i fjor, og jeg synes de er superfine.

I dag ble denne papirengelen og to søstre med meg hjem - den er helt i min gate - temmelig udefinerbar, men helt klart en engel.

På foreldrekaffe i går kveld fikk jeg dette englespillet i gave fra en av guttene i klassen min, så nå danser englene på peisen. Heldigvis er de helt uten lyd, så det er veldig hyggelig!

Den gamle engelen under er arv fra Besteforeldrene mine, og det er ekstra hyggelig - ikke så pen, men veldig nostalgisk. Jeg husker at det satt noen slike engler på bordet når vi spiste julemiddag hos min Besse. Ofte satt de på speil, og jeg synes det var veldig flott.

Englene under er nok favorittene kjøpt inn på en hyggelig handletur i København med ei god venninne for et par år siden. Lurer på om hun synes de var noe særlig -  butikken jeg kjøpte dem i var overfylt av en hel masse krimskrans og der var de... Midt mellom glitter og stas.

Kanskje du også har noen favorittengler. Vi har en hel masse engler og nisser, men denne julen er det et par esker med pynt som ikke fikk komme frem... Hvert år blir det stadig litt mindre pynt, og det er ganske godt.
 
Kos deg med førjulstiden - med eller uten engler.
Klem Hilde
 

1 kommentar:

  1. En sånn arve engel har jeg også etter farmor, den er utrolig nydelig og bringer med seg mange minner om når jeg pyntet juletreet hennes :-)
    Sinkenglene er kjempefine :-) tror den handlinga kom på et litt dårlig tidspunkt for min del, og den butikken får jeg jo litt hetetokter av ;-)

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails