Følgere

lørdag 6. februar 2010

En kreativ lørdag...

I dag har Mathias og Pappa gått på ski til Lilloseter for første gang, og det ble en fin tur ! Lilloseter er en skistue inne i marka, og det er en ca 6 km lang tur. Vel fremme ble det skolebrød, som er Mathias sin favoritt!


Jentene som fremdeles er temmeilig forkjølet og tette har vært hjemme med Mamma. I dag har playdoo stått høyt i kurs, og i nesten tre timer var de i farta med kreativ lek. Deilig når fantasien kan få fritt spillerom, og de kan leke sammen uten å krangle! Bestemor kom på lunsj i dag, og det synes jentene at var ekstra hyggelig.
Sitat:
Den virkelige oppdagelsesreise går ikke ut på å
lete ette nye land, men å se med nye øyne.
Alphonse Karr
Dette er min bestefar sin Lorang. En real arbeidsmann som tildeles etter 25 års tjeneste i Oslo vei. Bestefar jobbet med en slik spade, og spadde et utall tonn med stein, grus og snø i sin tid med spaden sin. Han fikk ikke serfikat før etter at han var pensjonist, og var en av de siste ekte veiarbeiderene. Han jobbet med egne muskler og svette. Jeg synes figuren er praktfull, men bestefar likte den desverre aldri - han synes den var stygg.

Håper du har en deilig helg! Her lader vi opp til den norske finalen i Grand prix... Skal også sy litt - en av Tildas engler er på trappene...

HIlde

3 kommentarer:

 1. Hei Hilde!
  Flott guttetur,fint å ha skogens muligheter i nærheten.
  Koselig med forming og modellering.
  Tenker det var mye fint hos i sybutikken,fin roseløper.
  God helg!Linda :))

  SvarSlett
 2. Inte är den stygg inte, och minner om ett ordentligt arbete, livet kunde nog vara tungt innan alla maskiner kom. Tycker nog han borde känna sig stolt, mannen i statyen ser verkligen stolt ut, och det med rätt..
  Skönt med helg och lite bättre tid till barnen. Mina som snart är vuxna har dessvärre mindre och mindre tid över till mig...

  SvarSlett
 3. Så fine bilder!! Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails