Følgere

lørdag 27. februar 2010

En vinterferie full av vinter!

Vi har hatt mange deilige vinterdager på hytta nå, og ungene har virkelig fått en super dose med frisk luft! Hytta vår faller ikke inn i gruppen av luksushytter, men for oss er det luksus! Vi varmer vann på melkespann som settes på ovnen, og det blir godt og varmt etter et par timer med god fyring... Vannet hentes i pumpehuset, og den snille mannen min bærer adskillige liter med vann i løpet av en uke på hytta....
Sprinklene som henger i taket er rester av ungenes sprinkelseng på hytta, og nå er det blitt det mest praktiske tørkestativ du kan tenke deg... Det er ikke lekkert, men det er supert. Våte votter, sokker, dresser og ulltøy henger stadig til tørk, og når ungene kommer inn får de varme sokker å ha på bena - hverdagsluksus....Vi har hatt nydelig vintervær - snø, sol og vind og rikelig med kuldegrader satt ingen stopper for uteleken! Ungene synes det er supert å leke ute, og særlig som nå i vinterferien - mange barn leke med...Fuglebrettet var godt besøkt, så det er nesten så man får dårlig samvittighet for å reise hjem...
Sitat:
Glede og tilfredshet er
utmerkede skjønnhetsmidler,
og de beste midler til å bevare et
ungdommelig utseende.
Charles DickensGrilltur i adskillige kuldegrader ble det også - solen tittet frem, men den varmer ikke så mye ennå, men til påske....da!
God plass har det blitt på kjøkkenbenken også - vi har kjøpt oss ny stekeovn - billigkroken på Ikea gjør det umulige ganske så mulig - hybelkomfyren har fått ferie, og masse benkeplass har blitt ledig, og det vet man å utnytte....

Håper du får en fortsatt god helg! I morgen skal jeg på kafe med ei venninne jeg ikke har truffet på alt for lenge, og det må jo bli en perfekt avslutning på vinterferien min!
Tusen takk for at du titter innom!
Klem Hilde
9 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har hatt en kjempefin vinterferie.Ei hytte som ikke er i luksusklassen ,det er det som er hytte for meg også,vi har vært å sett til vår idag,men vi sjekker ikke inn på alvor før det blir varmere i været.
  God helg videre!

  SvarSlett
 2. Så herlig dere har hatt det Hilde!! Det tørkestativet av en gammel seng var jo helt genialt!! Ang bladene..vanskelig å anbefale synes jeg da...akkurat lest Lev landlig,mye fint synes je,men det er jo veldig fra ja..landet. Fine kjøkken denne gangen. Det svenske er et av mine favoritter,hadde et par herlige reportasjer denne gangen også..
  klem klem

  SvarSlett
 3. Ser ut som dere har hatt en flott ferie. Jeg kommer innom skolen på tirsdag. Gleder meg til å se både store og små.Kos deg siste dagen i ferien.

  SvarSlett
 4. Ser ut som dere har fått kost dere veldig i ferien :) jeg som hadde tenkt å høre om du ville ta deg en tur å hjelpe meg med noen kakerester i morgen ;) hatt skravle besøk av noen av jentene jeg ser alt for sjelden nå i kveld:) nyt søndagen!

  SvarSlett
 5. Hei Hilde!Deilig på hytta deres,her har tenåringene ferie til uka.:))
  Vårlige fine farger i din kjøkkenkrok.
  Vi har også vannkjele på ovnen og tørkesnor over.
  Bra med gode patenter på hytta.
  Håper du hadde fin venninetur.
  Ha en fin søndag!Linda :))

  SvarSlett
 6. Tänk så kul barnen har det ute, oansett kyla och snö, det borde vi lära oss något av. Ser ut som om dom koser sig mäktigt. Verkligen en smart torkanordning, vilket återbruk. Blir så imponerad av er som ser möjligheter i allt.
  Ha en fin söndag :)

  SvarSlett
 7. Herlig så dette ut.
  Kjempesmart å tørke klærne slik, for det trengs når en har unger som er ute i snøen.
  Og smart måte å varme opp vann også.
  Herlige unger med roser i kinna, storkoser seg ser jeg.
  Nydelige solnedgang, en opplevelse å se det sinner i snøen.
  Kos deg i dag også.

  SvarSlett
 8. Ser ut som om dere har hatt en flott vinterferie!
  Nyt siste dag av ferien.
  Klem Igi

  SvarSlett
 9. Herlig å se ungene koser seg ute,de ser så friske ut med flotte røde roser i kinnene.
  Jammen smart tørkestativ.
  Vi har fått måkt taket i dag,det var veldig mye snø,nå kan vi sove godt om natten.

  Glad i dere hilsen moderen.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails