Følgere

fredag 12. februar 2010

Jane Austen i vinduskarmen

Så har hun endelig kommet! Frøken Jane... Hun sitter så pent og pyntelig i vinduskarmen og lurer nok på hvorfor hun ikke kom før... Jeg har jo kjøpt Tilda bøkene fra den første til den siste, men sy noe i de - å nei - det er falì det! Men det viser seg jo at det er slett ikke så vanskelig... Heldigvis har Jane flere søstre, og vi har god plass til de alle sammen...
I dag har jeg sendt først en prinsesse og så en til på karneval - den siste skal snart hentes igjen - snøhvit har nemlig ørebetennelse, men siden hun sov med gullsko og kjole i sengen og virkelig ville på karneval gjorde jeg en avtale med barnehagen om et to-timers opphold - eller kom og hent hun har fått feber... Dette er jo et av årets høydepunkt for små prinsesser - i dag vrimlet det av prinsesser, pippier og spidermenn i barnehagen, og selveste Kaptein Sabeltann var der i flere utgaver...

Sitat:
Alle som finner gleden,
må dele den,
for gleden ble født som tvilling.
Ukjent
Stapping av føtter er litt kinkig, og her er det bedre lykke neste gang for meg, men det er ikke så mye av bena som synes, så pytt... Kjolen klippet jeg for liten, så les HELE oppskriften før du klipper - det skal liksom legges til det berømte sømmonnet... (dvs nesten 10 cm ekstra her og der...). Jeg storkoser meg på syrommet mitt om kveldene - syr litt, traller litt og snakker mye med meg selv. Mannen som hører litt dårlig blir litt forvirret - hva sa du? Men han gir opp etter en stund, og synker inn i pc eller tv program eller annet han driver på med, mens jeg luller med mitt... Det er så deilig å lage noe - særlig når man blir sånn passe fornøyd med resultatet...
Siden jeg har spart på stoffer i mange år er det nok å ta av... Eller spart og spart - de er kjøpt litt formålsløst etter åh - det var vakkert metoden, så nå kan jeg bruke alt det vakre... Alt er ikke vakkert lenger heller - rart det der hvordan smaken endres over tid.


Masse skjønt å sy i denne boken, men nå venter engeler fra Tildas sommer på meg... Girlang med engeler i farta... Huset kommer vel til å renne over av tilda kreasjoner om noen uker med dette tempoet - mye fint i den siste sommerboken også...Håper du får en deilig helg med rom for å skape og dele gleder!
Legg gjerne igjen et spor - da blir jeg ekstra glad.
HIlde

8 kommentarer:

 1. hei.
  nydelig Tilda/jANE du har laget,mye vakkert i disse bøkene,
  så synd hun ble syk,ønsker god bedring,ja den store karnevals dagen i dag,mine barnebarn feire i BHG å.de er så nusselige å nydelige da.
  ønsker dere en flott helg ,klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Mønsteret er kjøpt i nettbutikken til quilteglede.no på Elverum. Flott at du har lagt deg til som følger. Det var mye flott å se her også så hit kommer jeg igjen.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Takk for hyggelig kommentar hos meg! Jeg håper det gikk fint med den lille, syke prinsessen, og at hun fikk en fin dag! Ille å ikke fått deltatt, ja!


  Jeg har også Tildas lansted, og koser meg veldig bare ved å SE på bildene! Jeg har heller ikke laget noe ennå, men det kommer nok! Jeg er også sånn som samler stoff (om mye annet rart), men så har jeg også veldig ofte det jeg trenger for å lage ting på sparket - så det ser jeg på som veldig LURT!

  Så hyggelig blogg du har! Jeg er glad jeg oppdaget den; takket være at du la igjen et lite spor hos meg!

  Ha en fin helg!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 4. Hei!Søt var hun,Jane.
  spent på et som trylles frem.
  Jeg skal også kose meg med søm i helgen.
  Flott sitat hos deg.
  God helg!Klem Linda :))

  SvarSlett
 5. Vilken söt docka! Skickade du efter delarna och sydde själv? Det ser väldigt pillrigt ut med smala armar och ben, men sååå fint det blev! Trevlig helg! Kram Stina

  SvarSlett
 6. Tror jeg ønsker meg en sånn dame av et eller annet slag en gang :) vi kan jo ebt bytte mot noe strikkegreier ;) skal prøve å få vasket litt her før jeg setter meg i sofaen for godt for kvelden!
  God helg til dere! håper jentene blir ordentlig friske snart!
  Klem

  SvarSlett
 7. Nydelig! Så flink du er!
  Håper dere får en fin helg!

  Klem Igi

  SvarSlett
 8. Vilka fina Tildadockor du gör, beundrar alla som är så duktiga att sy...:) önskar en skön helg,

  klem VIOLA

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails