Følgere

onsdag 10. august 2011

Gratis - helt enkelt

I går var vi på ny sopptur. Vi er så heldige å kjenne noen som kan sopp, og dermed lærer vi oss sakte men sikkert sopp plukkingens gleder. I løpet av de to siste dagene har vi vært på to fine soppturer, så nå har vi lært oss en kremle - denne synes ungene det er spennende å jakte på, men det er jeg som står for smaking og knekking av stilk.
Etter noen timer i skogen smakte det ekstra godt med lunsj. Denne gangen ble medbrakte polarbrød spist ved det idylliske Steinbruvann.

Skjønt å stikke tærne i vannet og samtidig studere fisk og ender som villig spiste av våre rester.

Fangsten ble nok til en soppstuing som skal nytes til dagens middag. Både kantarell, fåresopp, kremler og  noen bittesmå piggsopp fant veien opp i kurven.
Det er veldig godt at de beste gledene er helt gratis.

Takk for at du titter inn til meg - det setter jeg stor pris på.
Klem Hilde

4 kommentarer:

 1. Så bra du lærer deg sopp, så kan jeg bli med deg på sopptur neste år:-).

  SvarSlett
 2. Ja tenk så mye gratis naturen har å by på, bare gå ut og forsyne seg av bær og sopp, om man vil og kan ;)) Jeg koser meg fælt med å plukke sopp,men selv om jeg nok kan forskjell på flere slag er det bare gul kantarell og traktkantarellen jeg føler meg trygg på. Koselige bilder her:) Ha en fortsatt fin dag, klem fra Ingrid Andrea

  SvarSlett
 3. Soppstuing er herlig, men soppsankingen er jeg ikke god nok på. Og av oss 5 er det bare 2 som vil ha soppen da... Fine bilder du har tatt.

  SvarSlett
 4. skulle ønske jeg kunne litt mere om sopp, skulle gjerne hvert på sopptur,men med min uerfarenhet tror jeg det kan bli litt skummelt.
  hørtes godt ut med soppstuing av selvplukket sopp!
  håper det amakte!
  klem :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails