Følgere

torsdag 11. august 2011

Min sommer oase

Vi bor i et atruimshus, og har dermed vår helt egen skjermede hage som er 10x10 meter. Det er høyt gjerde i bakkant, og ellers er hagen rammet inn av naboens vegg og vårt hus som ligger i en vinkel. Her inne kan jeg nyte sommerdagen helt for meg selv, eller jeg kan flytte meg ut på fremsiden av huset til den mini lille hagen vi har anlagt der.

For å få mest mulig ut av solen har vi laget en opphøyet terasse i utkanten av hagen. Terassen er bygget i vinkel, og delen mot naboen bruker vi til å spise frokost i solen, eller middag i skyggen om været er veldig varmt - ikke så ofte mao!

Under overbygget har vi en sitteplass hvor det er lunt og godt til et godt stykke utpå kvelden - men det hjelper ikke så mye når gradestokken viser rundt 15 grader midt på dagen...

Håper uansett at siste del av august vil komme med noen hyggelige overraskelser og at vi kan tenne lys og bare være her ute til solen går ned...
Takk for at du titter inn til meg.
Klem Hilde

5 kommentarer:

 1. Så vakker hage!
  Klem

  SvarSlett
 2. Så fin og koselig hage! Håper du får nyte den litt i august også - du vet det kan bli indian summer også. Jeg håper på noen kvelder jeg også:))

  SvarSlett
 3. Ja, med så koselig uteplass og mange vakre planter tett innpå.. så håper jeg du får mange fine sommerkvelder enda.

  SvarSlett
 4. Du har det riktig koselig i hagen din, virker så lunt og fint.
  Håper du får noen fine august dager der, ha en fin dag, Lisbeth :O)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails