Følgere

mandag 28. mai 2012

En hage for lek

På hytta har vi hatt et stort fokus på å skape et uterom som inviterer til lek. Her har vi stor plass rundt oss, og det har vært viktig å lage et uterom der barna fritt kan leke uten at det er mange voksen ting de må ta hensyne til. Her har de lekestue med sitt eget tulipanbed utenfor.

Den store trampolinen er plassert slik at den ligger i skygge store deler av dagen, og dermed inviterer til lek - selv om termostaten viser 27 grader i skyggen. Denne helgen har de hoppet friskt og drukket masse :-) Selve trampolina er jo direkte stygg, men slik vi har plassert den nå virker den heldigvis ikke så ruvende.

Om man sammenlikner det første bildet i innlegget med dette, ser man hvor raskt alt skjer når vi får så varme og gode sommerdager som denne Pinsen har gitt oss på østlandet.

Et fotballmål, og god plass til ulike former for lek gir mulighet for fysisk utfoldelse helt nær, selv om ungene også velger å trekke seg lenger unna oss voksen. Fotballmålet kan heldivis demonteres og enkelt oppbevares om vinteren.

Denne helgen ble noen av takrennen oppgradert, og sønnen var ivrig arbeidskar på dette prosjektet.

Tid i skyggen var også godt... Masse bading i plaskebassenget måtte til, men en avkjøling gjorde at barna raskt var i full fart igjen.

Her klargjøres en ny runde med løvetanngrøt, og jeg er på ingen måte lei meg for at jentene notorisk plukker av hodene på denne villige gule solen og lager mat til butikken sin av den.

I dag skal vi fylle dagen med ulike gjøremål før hverdagen atter venter i morgen. Ønsker deg en fin dag.

Takk for at du tittet innom.
Klem Hilde

4 kommentarer:

 1. Så deilige sommer bilder av unger som koser sæ i varmen, vi har hatt noen fine dager,men ikke den varmen og sola dere har, men idag er det helt ned i + 3 og d har sludda, helt utrulig...men sant, men ser på yr at vi skal få varmere vær og sol til helga.
  Ha en fortsatt fin pinse, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 2. Så deilig med slike dager som vi har hatt denne helgen :) Ser at ungene har kost seg stort!!

  SvarSlett
 3. Først; nydleig i bedet ditt under. Så; for en herlig uteplass dere har ordnet på hytta. Så viktig at det er tilrettelagt for barna,veldig enig! Og her ser det ut til at alle er engasjert!
  Klem♥

  SvarSlett
 4. Nydelige sommerbilder av sommerbarn:))
  Ønsker deg en fin ny uke:))

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails