Følgere

tirsdag 22. mai 2012

Gullkorg - er gult kult???

Nå blomstrer gullkorgene mine - og jeg synes de er flotte. En stund nappet jeg dem bort så fort de tittet frem, men jeg har heldigvis endret smak :-) Det er rart hvordan man tenker rundt hage. Noen år skulle alt være blått og rosa, så ble det hvitt, mens nå er det fritt frem for de som har lyst... Det er bare skvallerkålen jeg har lagt for hat nå!

De lyser som små soler, og rundt om åpner tulipaner seg. Det er deilige hagedager nå.

Narsissene er også i blomst, og disse dufter deilig. Jeg aner ikke hva de heter, men de er veldig søte der de kjemper seg vei gjennom bladverket til tulipanene som står alt for tett omkring.

I følge yr.no skal solen skinne i hagen i mange dager til, så da er det bare å nyte denne smaken av sommer så lenge det varer!
Takk for at du tittet inn.
Har du noe gult i hagen din kanskje?
Hilde

2 kommentarer:

 1. Gult er kult og veldig fint i hagen:)
  Fine bilder av blomstene dine.
  Nyt soldagene kjære du.
  Anita

  SvarSlett
 2. Er det gullkorg de heter.Jeg har store tuer med dem og jeg synes de er geniale. De dekker mye og blomstrer lenge. Drivhus er kanskje en overdrivelse, men Henrik har bygget et slags stort drivhusskap inntil låveveggen. Det har dører og det er god plass i det. så jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Bilder kommer når det er ferdigmalt.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails