Følgere

lørdag 18. januar 2014

Lørdag med små gleder i fleng

 En deilig start på dagen med nystekte rundstykker . Oppskriften er fra kokeboken til Trine Sandberg som har den fantastiske bloggen trinesmatblogg. Har du lyst til å prøve finner du oppskriften her:http://trinesmatblogg.no/2011/11/11/eltefrie-rugrundstykker-med-solsikkekjerner-til-farsdag/
De blir vellykket hver gang, og har du ikke akkurat den meltypen oppskriften oppgir kan du ta det du har så lenge du følger fremgangsmåten.
 
Vi har kost oss ute i akebakken i dag, og etter noen timer ute er det stas med kakao med minimarsmellows.

 Vi har fylt på med ny fuglemat - det er viktig å se til at det ikke går tomt nå som fuglene har vent seg til å finne mat på hageflekken vår. Det er hyggelig med litt dyreliv utenfor kjøkkenvinduet, og ungene lærer seg stadig flere fuglenavn.

 Akebakken vår er passe lang og bratt til å skape timer med glede, og ekstra gøy blir det for jentene når mamme også kan ake litt. Det er gøy å ake uansett alder tror jeg - i hvertfall koser jeg meg godt, og det kiler fremdeles deilig i magen når farten øker og humpene kommer.
I morgen venter nok en fridag, og jeg håper vi kan fylle den med mange små gleder også.
Hilde

2 kommentarer:

  1. Ser ut som dere har hatt en fin dag. Flott med småfuglene som koser seg med maten ute. Rundstykkene så gode ut. Det vsr nok artig å ake også. En koselig dag. :)

    SvarSlett
  2. Koselig og starte dagen med nystekte rundstykker og tilbringe dagen ute med aking ilamme ungene, ser deilig ut :)

    Ha en fin søndag, Hilde.

    Lisbeth :0)

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails