Følgere

torsdag 9. januar 2014

Tulipaner i lange baner

Når julepynten er på vei ut av huset blir det så nakent...

Disse skjønningene fant veien opp i handlevogna på fredag da vi var på den ukentlige shoppingen på den meget spennende Rema butikken vi har i nærmiljøet.

Å handle mat er nok blandt de mere kjedlige tingene jeg kan tenke meg, så det gjøres etter en nøye oppsatt liste der alle måltider for uka er planlagt, slik at matbutikken kun må besøkes en gang i uka.

Som et lite lysglimt har Rema satt opp et blomsterbord med en gang jeg kommer inn i butikken, og jeg kjenner at en bukett med et eller annet som legges i handlekurven gjør hele opplevelsen noen hakk bedre, og det er virkelig verd sine 39 kroner !

I morgen venter en ny handletur og nye blomster... Jeg er klar med kokebok og Trinesmatblogg når en ny ukes meny skal planlegges.

Innimellom kan jeg titte bort på peisen der disse skjønne små melder at de snart har gjort sitt og trenger arvtagere.

Avskårne blomster varer ikke så lenge, men en uke med små lykkeøyeblikk er mer enn nok for meg.
I morgen er det fredag, og det er supert!
Hilde

2 kommentarer:

  1. Riktig godt nytt år. Så hyggelig å komme innom den fine bloggen din. Ikke minst når man blir møtt med de skjønneste tulipaner. Jeg er uhyre svak for dem:) Gleder meg stort over at de har sin høysesong nå. Stadig nye friske tulipanbuketter i handleposen. Vi trenger litt farge nå. Ha fine dager. Legger meg til som følger jeg.

    SvarSlett
  2. Jammen skal du få ros for både rosa tulipaner og for hele bloggen med valg av farger under tekst osv..riktig ryddig og oversiktlig..håper jeg snart får hjelp av min sønn til å forbedre min! Her er det inspirasjon å finne.
    Mvh Eli.

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails