En deilig start på dagen med nystekte rundstykker . Oppskriften er fra kokeboken til Trine Sandberg som har den fantastiske bloggen trinesmatblogg. Har du lyst til å prøve finner du oppskriften her:http://trinesmatblogg.no/2011/11/11/eltefrie-rugrundstykker-med-solsikkekjerner-til-farsdag/
De blir vellykket hver gang, og har du ikke akkurat den meltypen oppskriften oppgir kan du ta det du har så lenge du følger fremgangsmåten.
Vi har kost oss ute i akebakken i dag, og etter noen timer ute er det stas med kakao med minimarsmellows.
Vi har fylt på med ny fuglemat - det er viktig å se til at det ikke går tomt nå som fuglene har vent seg til å finne mat på hageflekken vår. Det er hyggelig med litt dyreliv utenfor kjøkkenvinduet, og ungene lærer seg stadig flere fuglenavn.
Akebakken vår er passe lang og bratt til å skape timer med glede, og ekstra gøy blir det for jentene når mamme også kan ake litt. Det er gøy å ake uansett alder tror jeg - i hvertfall koser jeg meg godt, og det kiler fremdeles deilig i magen når farten øker og humpene kommer.
I morgen venter nok en fridag, og jeg håper vi kan fylle den med mange små gleder også.
Hilde
Ser ut som dere har hatt en fin dag. Flott med småfuglene som koser seg med maten ute. Rundstykkene så gode ut. Det vsr nok artig å ake også. En koselig dag. :)
SvarSlettKoselig og starte dagen med nystekte rundstykker og tilbringe dagen ute med aking ilamme ungene, ser deilig ut :)
SvarSlettHa en fin søndag, Hilde.
Lisbeth :0)