Følgere

torsdag 27. mai 2010

SÅ mange planer så lite tid...

For et år siden fikk Mathias en flott bok av Farmor og Farfar om ideer til ting man kan gjøre i naturen, og mamma tenkte at yes! Her er det masse gøy vi kan gjøre, og så gikk tiden... Hvorfor er det sånn - man vil jo gjerne gjøre hyggelige ting med ungene, men tiden bare går og går... Denne helgen tok jeg frem boken igjen, og mannen og sønnen satte i gang produksjon av fuglekasser... De tre barna skulle få hver sin kasse, og de skulle velge farge og male selv... ENDELIG!!!!
Mathias har blitt flink til å sage, og har saget til de fleste plankene. Vi laget hull med borrvinde, og det var også en spennende aktivitet... Dette skal bli meisekasser, så får vi håpe at fuglene vil bo i de fargerike kassene...


Mor skulle jo kjøpe malingen, og da måtte det jo selvsagt bli noe feil - det ble interiørmaling.. Noen som har gode råd? Kanskje kjøpe lakk eller klar beis??? Nå er de malt og hengt, og så får vi se hvordan det går med prøveboks malingen i knall blå og lysende lilla...

De lyser opp på hytteveggen, og hadde nok ikke passert de skarpe blikkene i borettsalget, hvor det er egen komite som vurderer uteområdene - de som vurderer har en snitt alder på over 70, så det er temmelig konservativt... På hytta derimot er det meste greit - heldigvis... Det blir nok ingen gjester i år, men neste vår er det håp!

Jeg har alltid ønsket meg blåveis - og tenk det har jeg - bak hytta vokser det en liten tue, og der er også hvitveis som har mutert og blitt blå... Heldigvis fant ikke jentene akkurat disse blomstene, men ellers plukket de adskillige buketter som pyntet opp i hytta - det er en sann fornøyelse å dytte nesen ned i en stor bukett og bare nyte lukten av vår!

Vakkert!!!
Trampolina kom også opp - den er slett ikke vakker, men ligger godt skjermet på tomten, og lavt i terrenget, noe som gjør den mindre ruvende. Ungene synes det er veldig stas. Når vi reiser hjem tar vi inn duken de hopper på, og slik håper vi den vil vare til vi alle er ferdig hoppet...Værmannen var en lykkelig kar hele helgen, og det håper jeg han vil fortsette med! Når lavtrykkene kommer henger utstyret trist ned...Ønsker deg en strålende slutt på uka og en deilig helg! Takk for at du titter innom!
Klem Hilde6 kommentarer:

 1. Så fine fuglekassene ble! Det er så "godt" å få gjort slike ting sammen med barna. Det er gøy å ha et prosjekt sammen, og det engasjerer barna! Ja, gled dere til Lalandia, det var bare helt topp!

  SvarSlett
 2. Oi, så fine fuglekasser, og så lekre farger da! :) Det er sant som du sier at planene er mange men lite blir gjort...må kanskje lære oss å prioritere annerledes.

  Værmannen har jeg sansen for. Artig kar! :)

  SvarSlett
 3. Kjempetøffe fuglekasser. JEg hadde bare lakket de utenpå malingen, det går helt greit. Har gjort det med dørskilt og de er like fine etter mange år... God helg!

  SvarSlett
 4. Hej min vän!
  Visst är det så för oss, vi har oftast alltför lite tid och ändå är det barnen som behöver få mycket tid för skapande och stimuleras på olika sätt och att mamma och pappa har tid! Det bästa av allt att det är väldigt roligt att göra något tillsammans.
  Så fina fågelholkar barnen gjort!! Hoppas de lockar några fåglar till att lägga ägg och lyckan är fullkomlig både för fåglarna och barnen :)
  Kram /Bea

  SvarSlett
 5. Vilka fina fågelhålkar det blev till slut! Roligt att de fick välja färg själva. Barn brukar ju älska att tillverka saker. Synd bara att man inte tar sig mer tid, men som sagt tiden ska räck till mycket. Kram Stina

  SvarSlett
 6. Kjenner meg veldig igjen...så synes du har vært flink som har fått snekret!! Føles godt når en finner tid til slike sysler...!!
  Sol og varme:KOM!!
  klem og god helg

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails