Følgere

mandag 3. mai 2010

Åh, så vakkert!

I går var jentene ute for å plukke blomster på egnehånd, og det gikk nok litt hardt utover div hageplanter hos våre naboer -(rødme, rødme) de kom hjem med "blåveis" som de synes var såååå vakker! De er nemlig godt instruert om at mamma`s bed er strengt forbudt, men baksiden av naboenes hus har vi ikke snakket om.....
Denne skjønne vasen pryder nå mitt nyryddede skoskap, og er så nydelig! Jentene plukket i flere omganger, så det bugner av hvitveis i små vaser både her og der...Denne blåfargen er bare utrolig vakker!


Ikea har disse vasene og de er perfekte til barnas buketter - det er så stas å se hvordan de i år plukker buketter, mens det i fjor var blomsterhoder som måtte få svømme i store åpne boller...Håper vårtegnene titter frem hos deg også ! På tur med klassen i dag fant vi froske-egg, og ungene fikk hvinende vasse i det iskalde vannet i Alnaelva, mens de jaktet på små fisk - en fryd å se og høre ! ( Jepp - litt gal lærer... )
Takk for at du titter inn til meg.
Klem Hilde


7 kommentarer:

 1. Blomster som barna plukker er noe det vakreste en mamma kan få! Nyt blomstene, barna og kvelden!
  Klem Igi

  SvarSlett
 2. hei på deg.
  åå så skjønt da,ikke lett å se forskjell for barna,en hyggelig tanke fra deres side uansett.
  ønsker dere en flott kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. oops,ja ikke alltid like lett for barn å vite hva som er hageblomster eller "ville" blomster,det har nok mange foreldre erfart.Men nydelige buketter ble det!

  SvarSlett
 4. Så vakre vårlige buketter du har fått :) Ja vårens første blomster er det noe eget over og særlig slike som er plukket av barnehender.
  Takk for besøket hos meg :) koselig.

  SvarSlett
 5. Små buketter fra barnehender er bare så herlig... Her har vi allergi så slikt må plukkes til hagebordet i stedenfor, men like vakkert er det jo uansett...

  SvarSlett
 6. Helt nydelige bilder,du får tilgi de..tanken er jo så god!! God helg og klem fra meg♥

  SvarSlett
 7. Hej min vän!
  Så söt bukett av vårens första blomster och visst är det något alldeles särskilt när de små barnen plockar så varsamt med sina gulliga händer.
  Önskar dig ett skönt veckoslut! /Bea

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails