Følgere

mandag 24. mai 2010

Tulipanfryd

Vi har hatt en deilig Pinsehelg på hytta, og det var store forandringer i hagen da vi kom hjem. Hundrevis av tulipaner lyser opp der de står tett i tett... I år har jeg en helt ny farge som er litt uvant for meg, men det er et morsomt forsøk, selv om jeg nok ikke er helt fortrolig med disse skarpe og lysende fargene... Jeg har tidligre hatt mye rosa, hvitt og lilla, så kontrasten er enorm!!!
I dette beddet kommer det mye rosa etterhvert, men det blomstrer noe senere fordi det er i skygge hele formiddagen.

Det lyser glede og entusiasme av disse fargene, og selvsagt måtte det regne en skur da jeg omsider kom meg ut...


Skal nyte en kopp te og utsikten ved første gløtt av sol! Synes dette er en praktfull tid! På hytta har vi fått våren en gang til - ligger litt etter der, og det var så vakkert, med tepper av hvitveis og skjønt vær. Vi har vært ute dagen lang, og det er så godt! Kommer nok noen glimt av helgens aktiviteter litt senere i uka... Nå var jeg bare helt overveldet over hvor fort alt har skjedd her på de få dagene...
Har ellers luket en trillebår full med skvallerkål.... Har ikke store hagen, men store bed, og ekstremt villig ugress produksjon! Kålen vokser jo høyere enn de stakkars tulipanene... Må tenke ut noe lurt med litt tråkke steiner i beddet så jeg kommer meg innpå uten å tråkke i stykker... Ikke bare praktiskt å luke bed som er over to meter i bredden...
Håper vi får en uke med sol, og at dine tulipaner er slik du drømte om i vinter....
Takk for at du titter innom - legger du igjen et lite spor blir jeg ekstra glad.
Klem Hilde7 kommentarer:

 1. Praktfulle farver på tulipanene,men skjønner godt at det blit uvant når man er vant med rosa og hvitt.Likner litt på noen jeg har.

  SvarSlett
 2. hei.
  herlige tulipaner,vakre farger.
  har å endel skvallerkål,men snart tar rosene over der de er ,så det blir godt.for da ser jeg dem ikke mer..ler..
  ha en fin kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Heldig du som kan ha tulipaner og perleblomster,her spiser rådyrene dem opp etter hvert, så tulipaner har jeg ikke.Har ennu ikke funnet ut hva jeg kan gjøre for å berge dem fra de glupske dyra :( Ellers spirer og gror skvallerkålen her også :)

  SvarSlett
 4. Vilken fin tulpan bildserie! Härligt när vi får njuta av det vi planterade på senhösten och nu kommer snart alla sommarblommorna :)
  Önskar dig en fin vecka med mycket sol!
  Kram /Bea

  SvarSlett
 5. Nydelig hage på hyttta di,Hilde!! Også så herlige 17.mai bilder under,tror vi har sikret julekortet fra den dagen også..:-)
  klem

  SvarSlett
 6. Til høsten skal det investeres i tulipan løker ! Blir så inspirert av å se på bildene dine.
  Klem igi

  SvarSlett
 7. Så nydelige blomsterbilder!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails