Følgere

lørdag 8. mai 2010

Sang av full hals...

Mamma, mamma - se så vakkert det er!!! Emilie er full av entusiasme, og studerer våre første tulipaner for sesongen. De lyser opp i beddet mot alt det grønne som fakler i mørket!
I dag er det praktfult vær her! Mathias og pappa har vært på sesongens første orienteringssamling, mens jentene og jeg har vært i kirken og øvet til dagens konsert! Hele familien satt trykket sammen i kirkebenken da det braket løs klokka 13, og det ble en flott opplevelse både for de opptredende og oss tilhørere. Hans Inge Fagervik har skrevet en fin musikal om jorden, og hvor viktig det er at vi tar vare på den.

Linnea hadde stor kunstnerisk innlevelse både i sang og bevegleser, og var et fornøyelig innslag i korrekken...Emilie var topp konsentrert, og fulgte alle instruksjoner og vink som dirigenten kom med til minste detalj - stolte foreldre kunne ta med jentene hjem etterpå.
Vel hjemme sitter mor i hagen med pc, og ungene er desverre inne...
Håper du gjør som meg - nyter været ute!
Klem Hilde

4 kommentarer:

 1. Vad härligt att lyssna på en barnkör, det är ju så fint! Skönt att ni har sol! Här är det regn och blåst så man vill knappt gå ut. Du köper den ena svenska boken efter den andra, kul. Ernst känner jag. Vi jobbade tillsammans på Ikea i Örebro under många år. Han var väldigt trevlig och omtyckt. Kram Stina

  SvarSlett
 2. Fint med barnkör och förstår att det känns gott att få sitta och lyssna.
  Ljuvlig tulpan. Ännu har inte mina tulpaner slagit ut, men de är på väg och ingenting är som väntan :)
  Ha det gott! /Bea

  SvarSlett
 3. Så herlige korbilder,skjønne jenter!! Dette vårværet er ren skjær lykke,tok kaffe og avis i på trammen i dag tidlig...
  klem♥

  SvarSlett
 4. Ja den tulipanen lyste skikkelig opp - riktig til å bli i fyr og flamme for:))
  Barnesang er vel noe av den vakreste sangen som finnes synes jeg, og spesiellt om man har noen av sine blant sangerne:D

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails