Følgere

mandag 13. desember 2010

Pepperkaker - endelig!

I går bakte vi omsider pepperkaker, og i år klarte de alle tre å kjevle deigen sin selv, og dermed ble dette en helt annen bakedag enn i fjor.Alle kjevlet og stakk ut kaker av hjertens lyst.
Min favorittform i år var nok pusselspillbiten.


Det ble to gode bokser med pepperkaker i alle mulige slags former. Jeg har samlet meg opp en stor mengde med former, så det er noe for enhver smak.


Deigen ble veldig fin, og oppskriften på den fant jeg inne hos tines mektige matblogg - hun er en stor inspirator!Vi dobblet oppskriften, men det var fordi vi hadde besøk, og de hadde også en kakeboks å fylle... Smask - deigen var veldig god smake på også.
Nå er det bare å nyte de knasende kakene, og kaste seg over neste oppskrift inne hos tine... I kveld er julebrevet skrevet, så nå er det bare å mangfoldiggjøre det og skrive navn og adresser på konvoluttene...Mmmm, nei, jeg får kaste meg over neste sy prosjekt... Er ikke helt i havn med julegavene, men det nærmer seg veldig!
Takk for at du titter inn til meg - legg gjerne igjen et lite spor, så titter jeg inn til deg! Baker du til jul, eller hentes kakene ferdig pakket i boks på butikken?
Klemmer Hilde
3 kommentarer:

 1. Heisann,ja pepperkakebakst er koselig!Vi har pepperkakebake-pause her i heimen,men forhåpentligvis kommer det snart barnebarn,da blir det kanskje igjen.Men i morgen står det pepperkaker på programmet i barnehagen hvor jeg jobber,da tar vi det lettvindt,med deig fra Ikea.
  Ha en fin kveld!(koselig hvis du kikker innom primulabloggen min)!

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere hadde en superkoselig dag... å bake pepperkaker er så hyggelig...

  og den deilig lukten..da er det jul...

  klemmer =))

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder! Her hos meg er det sjelden at det blir baket til jul. Er borte hele julen, og da nøyer jeg meg med en liten boks med kjøpepepperkaker i ventetiden. Når jeg kommer hjem til mamma derimot...;o)

  Nå går dagene rasende fort mot jul - tenk nesten bare en uke igjen..!!

  Nyt dagene!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails