Følgere

søndag 8. januar 2012

Oppskrift på en god dag

I dag har vi hatt en god dag! Endelig har det kommet litt nysnø, og mulighetene for skilek og pølser på termos meldte seg. At vi i tillegg kunne dele dagen med gode venner gjorde den ekstra fin. Det er jo ikke alltid så mye som skal til for å skape en god dag. Et par pakker med pølser, varmt vann og en termos, så vips er lunsjen klar for tur.

Vi er så heldige at vi bor rett ved inngangsdøra til Lillomarka. En fin skiarena har vi også lett tilgjengelig, og her er det utfordringer på flere nivåre for barna. Det er skiløyper lagt i sløyfer som passer perfekt for en liten søndagsstur. Når man synes at man har tilbakelagt mange nok kilometere kan man more seg med aking eller skilek i kuleløyper som det er enkelt å kjøre opp. Vi bor i et eldorado som vi desverre ikke er flinke nok til å benytte oss av, men i dag kom vi oss ut på tur.

Vi fikk noen fine timer ute, mens solen satte en perfekt ramme rundt det hele. Med noen ekstra vottepar, litt kjeks og et par lobber var alle gode og varme hele turen. Det var nok oss voksne som ble kaldest - vi var ikke så flinke til å kjøre i kuleløyper, men pappa laget en snasen løype med stavhindere som gav ungene super balansetrening. De holdt varmen mens de ivrig trampet seg opp for nye turer...
Nå sover de godt alle tre, og jeg kjenner at timer med frisk luft krever sin kvinne :-)

Livet er hva dine tanker gjør det til.


                                                                                                   Erling Stordahl


Jeg ønsker deg en riktig god start på den nye uka som ligger foran oss.
Klem Hilde

4 kommentarer:

 1. Koselig dag hadde dere, det vises godt på bildene, dere er heldige som har sol nu, og ski føre, her er det bare litt sne og is :)

  Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 2. Det så ut til å ha vært en kjempefin dag ja. Det er så kjekt når ungene kan boltre seg i snøen, også ha med noe og spise også da:)

  SvarSlett
 3. I dag var det virkelig deilig :) Jeg turte ikke helt satse på at det var nok snø til ski, så jeg brukte bena, deilig det også i sola :)

  SvarSlett
 4. Herlig unger med friske røde kinn,skjønner det ble en fin dag.
  klem fra bestemor

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails