Følgere

søndag 29. januar 2012

Hagefugltellingen 2012I år går Hagefugltellingen av stabelen lørdag 28. og søndag 29. januar. Alle oppfordres til å delta på Hagefugltellingen. Noter fuglene du ser i hagen din, og legg inn det du har sett på internett etterpå. Bli med på å kartlegge vinterfuglene i Norge du også!


Hagefugltellingen går av stabelen hvert år i slutten av januar, og er et samarbeid med andre nordiske landene. Danmark, Finland og Sverige har gjennomført opplegget i flere år enn i Norge, som var med for første gang i januar 2008. En av målsettingene med hagefugltellinga er å sette søkelyset på hvordan klimaendringene endrer artssammensetningen for overvintrende fugler i Norge og Norden, samt å synliggjøre foreningenes arbeid med fuglevern utad.Vi har telt våre fugeler mens vi spiste frokost. Ungene synes dette er veldig spennende :-) Det er enkelt å registrere seg på nettisden, og dine date blir lagret på siden. Dermed kan du følge egne registrereinger. Du kan også legge inn en kartlegging over fuglekassene dine og aktiviteten i disse.

Håper mange teller fuglene sine og støtter opp om dette flotte prosjektet.


D'er seint å stengja buret når fuglen er flogen.


                                                                                                             Ivar Aasen
God søndag!
Klem Hilde2 kommentarer:

 1. Det er koselig å ha småfugler i hagen og jeg mater litt nå og da, hele vinteren. Jeg har ikke tella fuglene, men håper dere andre har fått sett mange småfugler i løpet av helga!
  Flote bilder du har!

  SvarSlett
 2. Jeg kom bare lige forbi.
  Smukke fuglebilleder.
  Jeg fodrer havens fugle hele året.
  Tak for kigget.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails