Følgere

fredag 20. januar 2012

Juleblomst med vårlig glede...

Når julen er over selges julens favoritter på billigsalg. Disse to skjønnhetene ble med hjem for den nette sum av 5 kroner for noen dager siden. I vårlige krukker gikk de fra juleblomst til vårløk på få sekunder...

De er jo bare nydelige, disse rosa hyasintene. Ikke helt meg å ha denne fargen til jul, men nå er de perfekte synes jeg. De sprer den skjønneste duft på kjøkkenet. Synes det ble en vårlig sjarm over det hele. Ekstra stas blir det når en kan kjøpe planter som ikke koster så mye.

Synes det er vanskelig å få tatt bilder. Det er jo mørkt når jeg kommer hjem, og det blir ikke det samme med blitz, men nøden lærer som kjent naken jomfru å spinne - jeg er for tiden selverklært helgeblogger... Gleder meg til å sveve inn i blogglandia i kveld! Masse deilig inspirasjon å lese seg opp på.

Fredag er uten tvil ukas beste dag for meg. Og her sitter jeg, trygt forvart i sofa kroken - tidlig hjemme fra jobb, ungene i fin lek. Venner på besøk og planer om at alle kan få lage sin egen pizza til middag kjennes bare hyggelig. Det brenner i ovnen, og varmen er i ferd med å bre seg i det temmelig kjølige huset vårt. Det er meldt masse snø de kommende dagene, og det setter jeg stor pris på - vinteren er kald, men akk så vakker -og aller best med masser av snø. Ikke minst fordi snø på taket gjør huset varmere :-)

Håper du får en deilig helg - kanskje med hint av vårgleder inne og vakker vinter ute.

Slik en blomst trenger solen for å bli blomst, slik trenger et menneske kjærligheten for å bli menneske.


                                                                                                                                   Phil Bosmans
 
 
Takk for at du tittet inn til meg.
Klem Hilde

4 kommentarer:

 1. Så nydelig svibler og krukkene satt virkelig frem vårfølelsen , så koselig innlegg fra dæ, ha ei fortreffelig helg, hilsen Lisbeth :D

  SvarSlett
 2. Flott med de rosa sviblene mot de grønne krukkene. En fin kombinasjon.

  SvarSlett
 3. Gode billeder.
  Hyacinter er smukke, og så spreder de en dejlig duft i stuen.
  Tak for kigget

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails