Følgere

søndag 1. januar 2012

Lykke gjennom et vindu

I dag da jeg tittet ut gjennom vinduet kunne jeg skue ut på dette herlige synet - endelig har vi fått snø! I går kveld mens himmelen ble lyst opp av den ene raketten mer fantastisk enn den forrige dryppet regnet ned på oss - tanken slo meg da, at om det var en ting jeg virkelig ønsket meg, så var det snø :-)

Jeg drømmer om en vinter med snøtunge trær og masse av lekemuligheter for ungene. Skiturer i fine løyper, der mor kan ploge seg ned bakkene, og trærne står snetunge og lager en eventyrskog. At jeg også drømmer om å bo i et slikt Maddicken hus er jo en helt annen sak...
Ungene kastet seg i vinterklærne etter en hyggelig frokost med gode venner. Nå har vi en snøborg i hagen, og ungene har tatt meg seg akebrett og funnet akebakken. De vet nesten ikke hvilken vinter aktivitet de skal velge - de vil helst gjøre alt på en gang...

Håper vi nå får beholde kuldegradene og at denne snøen blir liggende resten av vinteren i selskap med mange, mange flere snøfnugg... Skal snart sjekke været, men vil gjerne leve i håpet en stund til.

Synes vinter skal bære preg av snøtunge trær og tak - jeg måker heller tak enn å være snøen og vinteren foruten!
Håpe du hadde en hyggelig nyttårsfeiring i går - ønsker deg det beste for det nye året!
Håper du fpr en fin dag.
Klem Hilde

4 kommentarer:

 1. Krysser fingrene for at denne snøen ligger til midten av mars ja.

  SvarSlett
 2. Snø!! Heldig du/dere er!
  Godt nytt år!
  Maria:)

  SvarSlett
 3. Det lille melisdrysset som kom natt til nyttårsaften forsvant på kvelden,fra -4 til +6 :).
  Kos dere med snøen og Godt Nytt År til dere.

  SvarSlett
 4. jøss, så mye snø dere fikk da! Herlig :) Her snødde det også i natt, for så å bli regna på i løpet av dagen... jaja, vinteren stabiliserer seg vel snart. Litt vinter vil jeg gjerne ha før våren.

  Godt nytt år Hilde :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails