Følgere

søndag 3. juni 2012

Fargerikt

Det er nesten som et fyrverkeri ute nå. Hver dag oppdager jeg nye gleder i blomsterbeddet. Klematisen er på vei opp, og peonene er i ferd med å vise sine knupper. I beddet langs inngangspartiet har noen tulipaner blomstret av, mens de sene tulipanene nylig har åpnet seg.

Under er en av de sene tulipanene som jeg synes er flotte. De har stripete blader og er som en fargefest inni. Å kjøpe nye tulipanløker om høsten er jo en ting man virkelig gleder seg til, og jeg skal fortsette med fargerike blandigner, for imot husets kjedelige farge ble det bra synes jeg. Vi bor i et borettslag der man har fargekoder å forholde seg til. Husene er på byantikvarens gule liste, så vi maler i sevje og wasablå uten å protestere.

I går hadde vi en deilig dag ute. Det blåste til tider friskt, men bak huset fant vi ly, og arbeidet som flittige maur med å skape et bed rundt plantene vi har satt der. Utrolig deilig å bare holde på hele dagen. Ungen nyter at vi er ute og tilgjengelige.

En pose med bollebakst fikk ben å gå på, og en flaske med ripssaft fra i fjor ble helt plutselig tom :-)

I dag skal vi avslutte arbeidet vi påbegynte i går - men i dag sildrer regnet ned... Mannen er sendt på gartneriet for å anskaffe mere bark - det går med nye mer enn man tror.

Håper du har hatt en deilig dag i hagen også.
Klem Hilde

2 kommentarer:

 1. For et fint inngangsparti,tenk å bli møtt av blomster først :)
  I gåp var det inn og ut mellom regnbygene,i dag har det bøttet ned :o
  Vi får håpe det blir bedre snart :)
  Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 2. Flott inngangsparti, Hilde:)..og du har tulipaner i blomst ennå...mine gikk fort iår, i den varmen vi hadde for et par uker siden.
  Ønsker deg fin uke..så håper vi på sommervarme:))

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails