Følgere

søndag 30. januar 2011

En for Pilfinken, To for Gråsisiken...

Her sitter Pilfinken - de to brune flekkene på kinnene gjør han lett å skille fra gråspurven.

I dag hadde vi også besøk av Gråsisik, og de er stadig innom fuglebrettet. Skjønne i fargen er de - hannen er jo praktfull med sitt rosa bryst, mens hunnen er mer diskret med en liten rød hatt.
Heldigvis kom det noen streif av sol mens jeg telte i dag også... Flyttet tiden litt og telte fugler mellom klokken 10-12, og da var det litt større variasjon i besøket enn i går.Stillits som er fast gjest hos oss er ikke så vanlig, og før vi etablerte en fast foringsplass hadde jeg aldri sett denne fuglen, selv om jeg er vokst opp med en pappa som ivrig har foret fugler, men det var i Østfold på hytta vi hadde der.Blåmeisen er nok kjent for de fleste, og har skjønne farger.
Da har vi telt fugler for i år, og flittig registrert både antall og bilder - om du vil være med har jeg lagt inn linker i tidligere innlegg. 11 ulike arter besøkte oss i dag, så det er litt spennende!
Takk for at du titter inn til meg - legg gjerne igjen et lite spor, så kan jeg titte inn til deg. Nå venter syrommet på meg!
Klem Hilde
5 kommentarer:

 1. woooooooow vilka underbara bilder!
  må väl, varmkram lotten

  SvarSlett
 2. Næmmen ... de skjønne små fuglene. Har alltid vært svak for fugler, etter min far. Da jeg var ungdom kjøpte jeg en blå undulat, som jeg lærte å snakke. - Sofus er snill gutt. Å så fin så fin - mamma vil ha suss ... hehe, jeg tuller ikke! Han satt på skulderen min overalt hvor jeg gikk i huset. Det var stor sorg da den døde.

  Ha en fin uke.

  Klem Marit

  SvarSlett
 3. Nydelige fugler som gjester fuglebrettet hos dere. Den med alle fargene på har jeg ikke sett her nord. Vi har også flere fugler på besøk, som spiser solsikkerfrø. Har bl.a hatt mange dompap her, de er så flotte! Nydelige fuglebilder du har tatt.

  SvarSlett
 4. gråsisiken har eg og på brettet frå tid til annan..og eg lurer på den pilfinken...hadde ein raud kar med fantometbriller her ein dag...men veit ikkje om den fer innimellom dalom og dinglar? :)
  flotte bilder!

  SvarSlett
 5. Takk for kjempekoselig hilsen hos meg Hilde!
  Utrolig flotte bilder du viser. Herlig å kunne observere de ulike fuglene på så nært hold!

  Ønsker deg en flott uke videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails