Følgere

lørdag 29. januar 2011

Så har vi talt...

Denne helgen er det fugletelling (se forrige innlegg). På besøk i dag har vi hatt litt forskjellige fugler på besøk. Over er det en Stillits, som er fargerik og vakker - vi har noen par som er temmelig trofaste.
Her er en Grønnfink-hun. I dag var dette de fuglene som besøkte oss mest hyppig.
Blåmeisen er nok min favoritt, mens Kjøttmeisen under er Emilie sin. Meisene hakker lystig på meisebollene vi laget til jul, og særlig rosiner er populært.Grønnfinkene er vakre i solen, men det blir ikke så fint når man tar bildene gjennom kjøkkenvinduene som så absolutt skulle ha vært vasket....
Vi får telle på nytt i morgen - i tillegg til disse småtassene hadde vi besøk av en Flaggspett, men han klarte jeg ikke å få tatt noe bilde av.
Hyggelig om du legger igjen en kommentar - så kan jeg titte inn til deg også.
God lørdagskveld.
Klem Hilde
6 kommentarer:

 1. Små söta fåglar som gläder vintertid vid våra fågelbord. Hoppas få en Steglits till min matning också :)
  Kram /bea

  SvarSlett
 2. Så mange flotte fugler du har hatt på besøk.
  Heldige deg, blir ganske misunnelig.
  Har telt 1 fugl, due, som kom på besøk idag.
  Satser på telling og fullt hus igjen imorgen.
  Stillits var utrolig flott, den har jeg ikke sett før.
  god lørdagskveld.
  Klem Mio

  SvarSlett
 3. Så mange fine fugler dere har i hagen!Stilits har jeg aldri sett!Vi har nok masse småfugler utenfor blokka her,men tror ikke det blir telling på meg!God helg!

  SvarSlett
 4. Så fine bilder, og så koselig med alle småfuglene på besøk! Vi har ikke hatt fuglebur på to år nå (gubben sagde ned treet det hang i?!) og det er så kjedelig for vi likte også å sjekke fuglebøker og notere de forskjellige artene. Det finnes sannelig mye mer enn gråspurv og kjøttmeis ;-)

  Takk for kaffehjelpa! Det er jo også en måte å gjøre det på, hi-hi, men jeg tror jeg hadde gått lei før uka var omme. I kveld har jeg gravd frem presskanna... bedre enn ingenting ;-)

  SvarSlett
 5. Fine fugler! Noen av dem har jeg faktisk aldri sett selv. Her var det forresten nytteløst med fugleteling i går, vi prøver å tenke ut årsaken, men det kom ikke en eneste flyvende gjest og alle solsikkefrø som var fylt på dagen før, lå rundt på bakken. Lurer på om noe har skremt fuglene på fredag, enten rovfugl eller ekornet vi har hatt her...

  SvarSlett
 6. Heldige du som har muligheten til å få observere disse vakre vesene.Flotte bilder. :o)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails