Følgere

onsdag 26. januar 2011

Mamma, kan ikke jeg strikke?

Tenk som tiden går! Mathias blir jo 10 år til sommeren... Han har kunst og håndtverk på skolen med veldig flinke og inspirerende lærere. Han strikker på skolen, og synes det er veldig gøy. For et par dager siden lurte han på om ikke vi kunne ordne et strikketøy hjemme også.

I dag fant vi endelig tid til å legge opp de 20 maskene, og nå sitter han ved siden av meg å strikker, mens han ser Dyrevenn på tv.

Jeg er jo en skikkelig dårlig strikker, men jeg kan heldigvis å legge opp... Om sønnen blir bitt av basillen må jeg kalle inn forsterkninger! Han har strikket noen runder nå, og hans strikking går den jeg presterte på skolen på samme tid en høy gang. Husket vi måtte strikke en ugle... Bitteliten var den og full av hull. Senere strikket vi en dukke, og jeg nærmest hatet meg gjennom den. -Nå skal jeg virkelig inspirere etter beste evne - tenk om jeg kan få en sokkestrikker i familien allikevel :-)


Jeg synes det er veldig sjarmerende! i morgen vil han ha med seg strikkingen på skolen og strikke i matpausen - da blir det nok ikke mye spising men....
Onsdag og over halvveis i uka! Snart er det helg igjen.
Veldig hyggelig at du titter inn til meg. Legg gjerne igjen et spors, så titter jeg inn til deg.
Klem Hilde


9 kommentarer:

 1. SÅ koselig da!! Mellombror hadde strikkedilla i fjor husker jeg,satt halve påsken:-)
  klem♥

  SvarSlett
 2. Hi, hi, nesten litt komisk at du har fått en strikker i hus :) Men så fantastisk søtt! Du får si fra om du trenger forsterkninger ;)

  SvarSlett
 3. Så herlig! Har også en fjerdeklassing som driver med strikking på skolen.

  SvarSlett
 4. Så koselig da!
  Bravo !!!

  SvarSlett
 5. Hurra så flink,jeg regner med det blir sokker etter hvert.Stå på Mathias.
  Hilsen Bestemor

  SvarSlett
 6. Hei kjære du, og takk for kjempekoslige ord hos meg - så gøy om jeg kunne inspirere bare bittelitt... ;o)

  Gøy med sønnen din da, som har begynt å strikke - når bare interessen er der, tenker jeg han blir kjempeflink!

  Ha en flott kveld videre ♥

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 7. Så gøy!! Moro at han ble så bitt av basillen. Har hatt planer om å lære mine barn å strikke snart, men har ikke kommet i hakk ennå.... men dette gav meg litt inspirasjon nå...

  Herlig innlegg under også. Det er såå gøy når de begynner å lese, og den stoltheten de viser når de har lest en hel bok! Det er hverdagslykke det, ja...
  Ha en god helg, den er like rundt hjørnet nå!
  Hilsen Ellen

  SvarSlett
 8. Ja, dette er gutten sin det! Jeg har lært mitt eldste barnebarn å strikke, og nå er de yngste på vei til å begynne også, og det synes jeg er moro! Mødrene deres strikker ikke. Men jeg tror ikke du skal bekymre deg, for står du fast kan sikkert læreren hjelpe! Og ikke glem alt som finnes i bøker og på nettet! Kanskje han burde få en strikkebok? Lykke til og ha en fin dag!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails