Følgere

søndag 9. januar 2011

Vårlig grønt i vinterland

I dag har vi vært på skitur på fine preparerte løyper. Vi er temmelig ferske i dette søndagsturgamet, så vi bommet kraftig på tidspunktet - i Oslo er det hard kamp om parkeringsplassene, og man må være tidlig ute for å få delta på herligheten. Vi fikk ikke plass på første forsøket, og kunne kjør rundt på litt av en sigthseeng, men på plass nummer tre fikk vi kilt oss inn med 7-seteren... Neste helg skal vi stå opp i otta! Uansett fikk vi en flott tur med gode venner, og Ungene synes det var knall å omsider få med seg mamma på hennes første skitur denne sesongen.
Vel hjemme har vi båret julen ut og fornemmelser av vår inn! Deilig med tulipaner og andre vårgleder i denne årstiden. Allikevel koste vi oss stort i skogen i dag, men pølser og kakao på termosen, og et lett dryss av snø i nakken fra grantrærne som gynget lett i vinden.

Denne engelen og hennes søster har fått henge etter jul - nå har hun fått rollen som vår-fe (synes de to damene er så sjarmerende at de kan få sveve en stund til).Levende lys må vi ha, og det passet fint med grønne lys som jeg fant i skuffen - har jo hamstret lys gjennom mange år - faktisk langt flere lys enn jeg har klart å bruke, så nå er det rydd før du handler nytt tid! - Noen som kjener seg igjen?

Skal nok arbeide oss igjennom hele fargeskalaen av tulipaner utover vintermånedene som ligger forran oss - både januar og februar bærer jo bud om vinter.

Takk for at du titter inn til meg - legger du igjen et lite spor, så titter jeg gjerne inn til deg!
Klem Hilde

10 kommentarer:

 1. Hei!
  Jammen var det koselig i drømmehagen din :)
  Herlig med sånne dager...
  Tulipanene var kjempefine :) Og den fe`n helt herlig, enig om at hun må få bli ;)

  Nyt søndagskvelden... det skal jeg ;)

  Klerm Anette :)

  SvarSlett
 2. Så vakre skijenter! Og tulipaner også. Vi blir med i otta neste helg :)

  Stor klem Hege

  SvarSlett
 3. Så deilig med skitur. Jeg har enda ikke kommet meg på ski på grunn av denne hersens lungebetennelsen, for no dritt. Ha en fin uke på jobb.

  SvarSlett
 4. Så deilig med skitur! Enten så må man være tidlig, eller så må man drøye turen til litt ut på dagen, det funker også :)
  Må få frem skiene jeg også, det er jo så deilig å komme seg ut!

  SvarSlett
 5. Godt med en skitur,og det ble mange turer da barna var små.Men nå foretrekker vi turer på beina,godt det også!Nydelige tulipaner,og den feen var så søt!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Så söta flickor som går på tur! Här har vi inte åkt så mycket skidor. Barnen åker mest pulka och spark. Spark går ju bra nu när det är is på gårdsplan. Ja, imorgon är det slut på ledigheten. Nu dröjer det ända till påsk i april för min del... Kram Stina

  SvarSlett
 7. Herlig med en dag med familieaktiviteter!
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 8. Så fint!Flotte tulipaner, så deilig med slike blomster nå.

  SvarSlett
 9. Så fine skijenter!! Og veldig koselige innebilder også!
  klem♥

  SvarSlett
 10. Så deilig med en skitur da! Bør vel fjerne gammel klister og prøve å få meg ut en tur jeg også - bor jo rett ved marka, så jeg har iallfall ikke det å skylde på...;o)

  Herlig med tulipaner - må få meg på blomsterbutikk i morgen den dag, og kjøpe blomster jeg også!

  Ha en fin uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen et lite spor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails